Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginula 19-godišnjakinja

Tribunj zavijen u crno: "Ostali smo bez krasnog djeteta, krasne djevojke i jednostavno svi smo u šoku"

U Tribunju se oko 2:40 u nedjelju dogodila prometna nesreća u kojoj je poginula 19-godišnja djevojka, a vozač je pobjegao s mjesta nesreće.

Cijeli dan Tribunjani pale svijeće na pločniku, svega stotinjak metara od njezine kuće. Smrt 19-godišnje djevojke tragedija je zbog koje cijelo mjesto nije spavalo.

S više detalja kako je došlo do tragedije i o vozaču koji je pobjegao s mjesta nesreće uživo iz Tribunja javila se reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Jurišić.

Pročitajte i ovo Sinj; oronule zgrade - 1 Stanje nepromijenjeno Djevojčica iz Sinja i dalje u komi: Dnevnik Nove TV provjerio prijete li opasnosti u starim gradskim jezgrama

"Doznala sam da je čovjek lokalni stanovnik u kasnim pedesetima koji je i od prije poznat policiji. Policija ne otkriva puno detalja, kažu da će oni biti poznati nakon što završi kriminalistička istraga. Tribunjci nemaju lijepe riječi i riječi hvale za svojeg sumještanina, posebice nakon što je usmrtio 19-godišnju djevojku i pobjegao s mjesta nesreće", izvijestila je reporterka. 

"Djevojka je bila u izlasku s društvom, nije sjela u automobil kako bi ju prevezli od božićnog šatora do njezine kuće, do koje ima nekoliko kilometara, a stradala je samo stotinjak metara od kuće. Tribunj je zavijen u crno", dodala je Jurišić.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Indiji Snažna eksplozija u tvornici ubila devetero ljudi: Broj žrtava mogao bi rasti

"Ni u kojem slučaju nije nikome do pjesme. U okviru te božićne manifestacije i adventa općenito je bila zabava i kad se to dogodilo oko 2:30 stao je Tribunj, stalo je sve i mjesto je zavijeno u crno. Tuga je ogromna, mladi život je nepovratno izgubljen i nikome nije ni do čega, a kamoli do slavlja tako da ne znam što bih rekao. Ostali smo bez sumještanke, bez krasnog djeteta, krasne djevojke i jednostavno svi smo u šoku. Cijeli dan je tako i bit će tako sljedećih dana sigurno", istaknuo je Marko Grubelić, načelnik Tribunja.

Više pogledajte u priloženom videozapisu. 

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene