Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Parlamentarni izbori

DOMOLJUBNA KOALICIJA Predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, u ime Domoljubne koalicije, u subotu je u Muenchenu rekao da bi se hrvatskom premijeru, ministrima i saborskim zastupnicima plaće trebale svesti "u realne okvire".

Tomislav Karamarko je u ime Domoljubne koalicije to potvrdio u Muenchenu nakon sastanka sa Siegfriedom Schoenherrom, glavnim koordinatorom IFO instituta, zaduženom za projekt gospodarskog programa, koji su stručnjaci HDZ-a tijekom dvije godine kreirali u suradnji sa tim njemačkim institutom, te mu zahvalio na sadržajnoj i dobroj suradnji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HDZ u priopćenju 'Milanovićevi ciljevi su poznati - razbiti MOST, konstituirati Sabor na pet minuta' Slika nije dostupna Skup HDZ-a DOMOLJUBNA KOLACIJA U SPLITU 'U Njemačku otišlo 93.000 mladih, koji je ovo po redu egzodus?'

U priopćenju iz HDZ-a navodi se kako je dogovoreno i da će se suradnja nastaviti kad Domoljubna koalicija preuzme odgovornost za upravljanje Hrvatskom nakon parlamentarnih izbora. Radi se o svojevrsnom stručnom praćenju provedbe određenih ekonomskih modela i mjera kako bi bili sigurni da ćemo ostvariti ciljeve, naveo je Karamarko.

HRVATSKA RASTE Dogovorene izborne liste, evo tko je na njima

Predsjednik HDZ-a najavio je da će njegov prvi prijedlog, kao budućeg premijera, biti da se premijeru, ministrima i saborskim zastupnicima plaće svedu u realne okvire. Potvrdio je da je u petak, na sva tri tijela stranke, poručio stranačkim kolegama da zastupnička mjesta na koja pretendiraju, ali i sva ostala zahtijevaju puno rada i odricanja te da će plaće ubuduće sigurno biti primjerenije u odnosu na one prosječnog hrvatskog građanina.

"Kad građanima omogućimo veće plaće i radna mjesta, tek onda ih možemo povećati i sebi", istaknuo je Karamarko.

Predsjednik HDZ-a smatra kako bi se hrvatskom premijeru, ministrima i saborskim zastupnicima plaće trebale svesti "u realne okvire". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene