Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suludi mail

Prijetnja bombom hrvatskom proizvođaču oružja: "U kancelarijama odvratne pro-NATO kompanije koja zarađuje na ljudskoj smrti"

HS Produkt
HS Produkt Foto: Cropix
HS produkt, hrvatska kompanija za proizvodnju vatrenog oružja, mailom je primila obavijest o šest bombi u svojoj kompaniji.

Kako neslužbeno doznaje Dnevnik Nove TV, HS produkt, hrvatski proizvođač vatrenog oružja, dobio je mailom dojavu o bombi.

"Želimo vas obavijestiti da je u kancelarijama odvratne pro-NATO kompanije, koja zarađuje na ljudskoj smrti, postavljeno šest eksplozivnih uređaja", stoji u mailu.

Piše kako su još tri bombe postavljene u uredima Agencije Alan u Zagrebu. One navodno sadrže mikroampule s kafentanill nervnim agensom.

HS Produkt Mail upućen HS Produktu Foto: DNEVNIK.hr

"To vam zvuči poznato? I trebalo bi. To je Vožd, Vladimir Putin koristio u Dubravka kazalištu protiv čečenskih džihadističkih terorista. Mi ga sad upotrebljavamo protiv NATO ustaških terorista", piše.

Pročitajte i ovo Pištolj proizveden u tvornici oružja HS Produkt. Stručnjaci objašnjavaju Zašto su Hrvati ludi za oružjem? Dva su razloga za to, a iza suhoparnih statistika ima jedna caka

Ni iz Agencije Alan ni iz HS Produkta nisu htjeli komentirati prijetnje.

HS Produkt je tvrtka za proizvodnju vatrenog oružja osnovana 1990. Poznata je po proizvodnji poluautomatskog pištolja HS 2000 i jurišne puške VHS koji se uspješno prodaju na tržištu Sjedinjenih Američkih Država. Agencija Alan državna je agencija za uvoz i izvoz naoružanja vojne opreme.

"Policija je izašla na teren. Izvršen je protueksplozijski pregled te je utvrđeno da se radi o lažnoj dojavi", poručili su pak iz policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene