Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi odahnuli

Bizaran incident na letu iznad Sredozemnog mora: Kapetan aviona morao prinudno sletjeti zbog bučnog para

EasyJet avion
EasyJet avion Foto: Afp
S neobičnim slučajem susreo se kapetan aviona EasyJeta. Na putu iz Škotske prema Egiptu morao je avion prizemljiti u Grčku kako bi se iz njega udaljili putnici koji nisu poštovali pravila ponašanja tijekom leta.

Avion kompanije EasyJet koji je poletio iz Glasgowa za Hurgadu u Egiptu morao je prinudno sletjeti u Grčku. Razlog tomu je neobičan incident koji se dogodio 29. travnja. Kapetan aviona bio je primoran promijeniti rutu zbog rasprave jednog para i ostalih putnika i posade.

Podaci o praćenju leta pokazali su kako je avion bio iznad Grčke i prelazio Sredozemno more na putu ka Egipat kada se iznenadno prizemljio u Heraklion kako bi se bučni par izbacio s leta.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Obrecnuo se i na oporbu Plenković: "Uputio sam prijedlog Milanoviću..."

Putnici, iritirani ponašanjem para, pljeskom i navijanjem pozdravili su njihovo izbacivanje iz aviona, prenosi Mirror.

"Bilo je užasno. Svađali su se s ostalim putnicima pola sata prije no što je posada intervenirala. Prijetili su posadi… Žena je sedam puta preko zvučnika upozorena da sjedne, ali ih nije poslušala", rekao je Michael McLennan, jedan od putnika EasyJetova leta.

Nakon što je problematični par izbačen s leta, Airbus let A320-251N nastavio je ka svom odredištu i sletio u Hurgadu.

Pročitajte i ovo Godišnjica tragedije u OŠ Vladislav Ribnikar Godišnjica tragedije FOTO Dirljive scene ispred OŠ Vladislava Ribnikara: Roditelji ubijene djece stigli na mjesto masakra

"EasyJet može potvrditi da je let EZI3165 iz Glasgowa za Hurgadu sletio u Heraklion 29. travnja kako bi par predao grčkoj policiji zbog izazivanja nereda u zrakoplovu. Let je zatim nastavio prema Hurgadi nakon što su se putnici iskrcali.

Posada EasyJeta obučena je za procjenu svih situacija te brzo i primjereno djelovanje kako bi osigurala sigurnost leta i ostalih putnika. Iako su takvi incidenti rijetki, shvaćamo ih vrlo ozbiljno i ne toleriramo ovakvo ponašanje. Sigurnost i dobrobit putnika i posade uvijek je prioritet EasyJeta", stoji u službenom očitovanju kompanije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene