Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mjesec dana izbivao

Dobro raspoložen i zdrav: Komadina se pojavio u javnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zlatko Komadina, bivši ministar Milanovićeve Vlade nakon više od mjesec dana pojavio se u javnosti, dobro raspoložen i zdrav.

Na skorim stranačkim izborima ostaje kandidat za potpredsjednika stranke iako i sam smatra da su mu šanse osrednje. Od sutra će Komadina sjediti u Saboru, a o političkoj budućnosti i novoj kandidaturi za župana primorsko-goranskog rekao je da je još rano govoriti.

Pročitajte i ovo Proljetni umor Mnogi imaju simptome Umorni ste, razdražljivi i bezvoljni? Stručnjaci otkrivaju kako se riješiti proljetnog umora Ilustracija - 3 Kvaliteta života Čudaci na dva kotača osvajaju Europu: ''Kombinacija vlak - bicikl ne bi trebala biti nikakav SF, nego dio hrvatske turističke ponude''

>> Bivši ministar Komadina podnio zahtjev za aktiviranjem saborskog mandata

'Kad sam shvatio da ću morati izbivati duže vrijeme, par mjeseci, jednostavno nije bilo odgovorno od mene čuvati fotelju ministra te sam odlučio dati ostavku', rekao je Zlatko Komadina.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene