Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DNEVNIK NOVE TV

OBJE STRANE SVAKE PRIČE - BEZ CENZURE I ZADRŠKE

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svakim danom informativni program Nove TV pomiče granice, ne samo u sadržaju već i u tehnološkom pristupu obradi informacija, ali i u marketinškim aktivnostima, kako na televiziji tako i na svim digitalnim platformama.

Već sedmu godinu za redom Dnevnik Nove TV najgledanija je središnja informativna emisija u Hrvatskoj (AGB; 4+; 2010-2016.), upravo zato što su gledatelji prepoznali vrhunski tim koji je objektivnim, neovisnim i vjerodostojnim informacijama zadobio zasluženo povjerenje.

Pročitajte i ovo Teška nesreća u Sisku - 1 OZLIJEĐENA DVA RADNIKA Detalji urušavanja zgrade u Sisku: "Ovo je vrlo prometna ulica, moglo je doći do još veće tragedije" Narko bos pred Županijskim sudom - 1 Doveli ih specijalci FOTO Duge cijevi na ulicama Zagreba: Krijumčari kokaina dovedeni na sud

Spot koji će se od večeras emitirati na Novoj TV prikaz je upravo svih tih vrijednosti koje Dnevnik Nove TV inkorporira.

'U današnje vrijeme, kada je moguće vijesti pratiti neprestano, bez obzira jeste li kod kuće, na poslu, u tramvaju ili na kavi u gradu željeli smo podsjetiti koliko je važno povjerenje u one koji, na kraju dana, sažmu tu cijelu šumu informacija u jednu emisiju. Koliko je važno da na njih nitko ne utječe, da rade bez cenzure i da imaju dovoljno znanja i iskustva prenijeti gledatelju ne samo golu vijest, nego objasniti kontekst, uzrok, posljedicu. U našem Dnevniku svaka priča ima dvije strane. To je i poruka spota kojim se izravno obraćamo ne samo vjernim gledateljima nego i onima koji će to tek postati', rekla je Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV povodom premijernog emitiranja spota.

Vrhunska ekipa profesionalaca radila je na spotu: redatelj je Tomislav Rukavina, direktor fotografije Stanko Herceg, a s Nove TV Damir Morpurgo kreativni direktor, Siniša Rauch producent, Igor Malečić dizajner zvuka i Stjepan Mataušić autor scenarija.

Direktor fotografije Stanko Herceg uživao je u radu s timom vrhunskih profesionalaca: „Bilo mi je više no ugodno raditi na novom promo spotu informativnog programa zbog toga što sam radio s pravim news zvijezdama, a posebno mi je bilo drago raditi zbog toga što je koncept samog spota jako zanimljiv i drugačiji od svega što sam do sada radio“

U spotu ćemo vidjeti poznata lica koja u domove diljem Hrvatske donose vijesti: Andriju Jarka, Tatjanu Krajač, Mislava Bagu, Ivanu Petrović i voditelje: Mariju Miholjek, Rominu Knežić, Petra Perežu i Sašu Kopljara.

Informativni program Nove TV već dugi niz godina uspješno živi i van televizijskog ekrana, na digitalnim platformama, putem kojih korisnici mogu konzumirati iz minute u minutu najsvježije vijesti. SVOD usluga OYO i Nova plus omogućuju gledanje emisija, a službene stranice i profili Nove TV na društvenim mrežama te portali novatv.hr i DNEVNIK.hr osmišljeni su da svakom korisniku omoguće uvijek nov i zanimljiv sadržaj. 

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene