Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doznaje Dnevnik Nove TV

Plinska afera: HEP nije samo slao dopise, održao je i sastanak kriznog stožera. Pogledajte što je tada rekao Filipović

Aktualno Galerija HEP - 1 HEP - 1 Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX HEP - 2 HEP - 2 Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX HEP - 3 HEP - 3 Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX HEP - 4 HEP - 4 Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX +6 HEP - 5 Galerija 1/11 >>
HEP nije slao samo dopise Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja. Održan je i sastanak kriznog stožera na kojem je, doznaje Dnevnik Nove TV, resorni ministar Davor Filipović jasno upozoren na problem, no on je rekao da to nije tema.

USKOK češlja papire u HEP-u. Premijer Andrej Plenković i dalje tvrdi da nije ništa znao, vidio, čuo. Kaže da je dobar premijer, ali da nije čudotvorac, a i posao s energentima je kompliciran.

USKOK je u HEP-u vjerojatno jer je HEP plin kupovao skupo, a prodavao jeftino. U HEP-u uvjeravaju da u potpunosti surađuju sa svim nadležnim tijelima.

Iz Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, u čijoj nadležnosti je HEP, za Dnevnik Nove TV poručuju kako ih institucije za sada nisu kontaktirale.

Dnevnik Nove TV doznaje da je HEP, osim što je poslao dopise Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, održao i sastanak kriznog stožera na kojem je član Uprave HEP-a Petar Sprčić upozorio i pred ostalima na sastanku na taj problem, a ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović mu je odgovorio da to nije tema.

Pročitajte i ovo NATO summit, ilustracija - 3 Deklaracija sa samita Budućnost Ukrajine je u NATO-u. Ali kada? Stoltenberg odgovorio Zelenskom

Pročitajte i ovo Vozni park sanitetskog prijevoza Zadarske županije - 9 "ovo je prvi put" Još jedan slučaj s Paga: Morala se sama snalaziti za prijevoz na dijalizu - "Ne mogu vam poslati vozilo, nemam što"

Trgovina plinom koji je HEP skupo kupovao, a jeftino prodavao, još prošli tjedan došla je pod povećalo Državnog odvjetništva. 

Još nema konkretnih informacija tko je sve jeftin plin kupovao, ni tko je u cijelu priču bio uključen.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene