Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Klub bez komentara

Djevojka tvrdi da ju je napao nogometaš Dinama: "Gušio me i tukao. Vukao me po stanu dok sam ga molila da prestane"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometaša Dinama Iyayija Believea Atiemwena (23) njegova je djevojka optužila za nasilje. Tvrdi kako ju je nakon sinoćnje utakmice s Benficom tukao i gušio. U Dinamu zasad nemaju komentara, a nogometaš odbija razgovarati s medijima.

I. B. (21) tvrdi da ju je nogometaš nakon sinoćnje utakmice s Benficom gušio i pretukao u svom stanu u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija Ilustracija Kaznena prijava Na aerodromu u Zadru uhvaćeno dvoje mladih Rusa: Policija odmah posumnjala da nešto nije u redu

"Došao je kući s prijateljem. Otvorila sam vrata i čim me ugledao, pitao me što izvodim. Odmah sam vidjela da je ljutit. Nakon nekih sat vremena prijatelj je napustio stan, a on je ušao u sobu i legao na krevet. Htjela sam razgovarati s njim, ali nije mi odgovarao na pitanja. Odjednom je ustao, upalio svjetlo te uzeo moje stvari i počeo ih bacati po stanu. Uplašila sam se i počela vrištati. Uhvatila sam ga za ruke i rekla mu da prestane i da se smiri. Tada me uhvatio, bacio na krevet te počeo udarati i gušiti. Vrištala sam i molila ga da prestane. Nekako sam se uspjela izvući i pobjeći iz sobe. Krenuo je za mnom i gurnuo me, nakon čega sam pala na pod i udarila glavom. Dok sam ležala na podu, vikao mi je: 'Odlazi, odlazi!', a ja sam na kraju pobjegla u kupaonu i sakrila se ispod umivaonika", ispričala nam je I. B.

Djevojka tvrdi da je Atiemwen došao za njom u kupaonicu i nastavio se derati na nju.

"Rekla sam mu da ću zvati policiju, a on me uhvatio za noge i krenuo vući po stanu. Bila sam na podu, no nekako sam ga uspjela dva puta ošamariti. Nastavio me šutati po desnoj nozi, a ja sam ponovila da ću zvati policiju. Kad je vidio da ih zovem, povukao se u sobu i sjeo na krevet. Tada sam mu rekla da će zapamtiti ovaj dan, na što mi je odgovorio kako je on igrač Dinama i da nemam pojma što mi sve može napraviti. Rekla sam mu da se ne bojim i da ću ići do kraja", priča I. B.

Kaže kako je potom izašla iz stana te ispred zgrade pričekala policiju.

"Sve sam im ispričala i nakon toga su otišli razgovarati s njim. Rekao im je da sam ja sama pobacala svoje stvari i napustila stan. Rekli su mi da moram podignuti privatnu tužnu jer on sve negira. Ja imam ozljede koje potkrepljuju sve što sam rekla i kad dođem kući u Osijek, odmah idem na pregled", kaže naša sugovornica i dodaje da su joj se u međuvremenu javile i druge djevojke koje tvrde da je Atiemwen bio agresivan prema njima.

Pokušali smo razgovarati s Atiemwenom, no rekao nam je da je zauzet te prekinuo razgovor, dok u Dinamu kažu da u ovom trenutku nemaju nikakvih komentara.

U zagrebačkoj policiji kažu da su zaprimili dojavu o navedenom događaju te prikupljaju informacije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene