Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Instagramu

Atiemwen se oglasio: "Optužbe najoštrije demantiram, imam sestre i majku i znam sa ženama"

Objava Iyayija Atiemwena (Foto: screenshot/Instragram)
Objava Iyayija Atiemwena (Foto: screenshot/Instragram) Foto: screenshot/Instragram
"Jako mi je žao što se ovo događa. Najoštrije demantiram sve navedeno u objavi dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom, ali to nije razlog za lažne optužbe", napisao je Iyayi Atiemwen (23).

Dinamov igrač Iyayi Atiemwen (23) u objavi na Instagramu demantirao je optužbe I. B. (21) koja tvrdi da ju je napao nakon sinoćnje utakmice protiv Benfice.

Pročitajte i ovo Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja Lee Jae-myung Priznao "Ne želim da on to postane!" Muškarac optužen da je nožem izbo južnokorejskog političara: To je napravio iz suludog razloga

"Jako mi je žao što se ovo događa. Najoštrije demantiram sve navedeno u objavi dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom, ali to nije razlog za lažne optužbe na moj račun. Imam tri sestre i majku i znam se ophoditi prema ženama! One mi nikada ne bi oprostile da sam digao ruku na drugu ženu", napisao je Atiemwen.

Objava Iyayija Atiemwena (Foto: screenshot/Instragram) Objava Iyayija Atiemwena (Foto: screenshot/Instragram) Foto: screenshot/Instragram

I. B. je ispričala da je nogometaš nakon utakmice došao kući s prijateljem, a nakon što je on otišao nije s njom htio razgovarati već joj je počeo, tvrdi, bacati stvari po stanu.

"Uplašila sam se i počela vrištati. Uhvatila sam ga za ruke i rekla mu da prestane i da se smiri. Tada me uhvatio, bacio na krevet te počeo udarati i gušiti. Vrištala sam i molila ga da prestane. Nekako sam se uspjela izvući i pobjeći iz sobe. Krenuo je za mnom i gurnuo me, nakon čega sam pala na pod i udarila glavom. Dok sam ležala na podu, vikao mi je: 'Odlazi, odlazi!', a ja sam na kraju pobjegla u kupaonu i sakrila se ispod umivaonika", ispričala je I. B.

Tvrdi da je došao za njom i nastavio se derati, a nakon što mu je zaprijetila policijom, uhvatio ju za noge i vukao stanom.

"Bila sam na podu, no nekako sam ga uspjela dva puta ošamariti. Nastavio me šutati po desnoj nozi, a ja sam ponovila da ću zvati policiju. Kad je vidio da ih zovem, povukao se u sobu i sjeo na krevet. Tada sam mu rekla da će zapamtiti ovaj dan, na što mi je odgovorio kako je on igrač Dinama i da nemam pojma što mi sve može napraviti. Rekla sam mu da se ne bojim i da ću ići do kraja", kazala je dodavši da je nakon napada izašla iz stana i ispred zgrade pričekala policiju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene