Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kontradiktorne izjave

Zagrebačka policija očitovala se o intervenciji na dojavu o nasilju Dinamovog igrača

Policija/Ilustracija (Foto: Goran Stanzl)
Policija/Ilustracija (Foto: Goran Stanzl) Foto: Goran Stanzl
Iz PU zagrebačke izvijestili su o intervenciji u Novom Zagrebu na koju su izašli temeljem dojave 20-godišnjakinje.

U kasnim večernjim satima zaprimili su dojavu 20-godišnjakinje koja je u pozivu navela da se nalazi u Zagrebu na području Novog Zagreba, te da ju je fizički napao partner, 23-godišnji državljanin Nigerije.

Pročitajte i ovo Glavni kolodvor u Zagrebu Istraga u tijeku Sukob u centru Zagreba: Policija uhitila osumnjičenog zbog teškog ranjavanja migranta Prometna nesreća kod Buzina Policija potvrdila Teška nesreća na rubu grada: U sudaru dvaju automobila ozlijeđeno više osoba

Riječ je o Dinamovom nogometašu Iyayiju Atiemwenu (23)

U razgovoru s njom i 23-godišnjakom policijski službenici dobili su kontraditorne izjave jer fizički sukob i prijetnje koje je navela on je opovrgnuo. Djevojka, kažu, iako nije imala vidljive ozljede policajci su joj ponudili liječničku pomoć no ona je to odbila.

"Također, 20-godišnjakinja je ujedno i upoznata s pravom da ukoliko smatra da su joj upućene ozbiljne prijetnje, to kazneno djelo treba prijaviti u bilo kojoj policijskoj postaji s obzirom da se progon za to kazneno djelo pokreće po prijedlogu oštećene osobe, a na što se 20-godišnjakinja nije izjasnila u smislu svojih daljnjih namjera.

Budući da su izjave sudionika ovog događaja u suprotnosti, oboje su na samom mjestu intervencije upoznati s pravima iz članka 113 Prekršajnog zakona, odnosno s pravom da ukoliko smatraju da im je prekršajem povrijeđeno ili ugroženo imovinsko ili osobno pravo mogu kao ovlašteni tužitelji podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu", odgovorili su iz PU zagrebačke. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene