Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na izletu na Slapovima Krke djevojčice su pronašle torbu punu novaca i pošteno vratile mađarskom turistu. No ispostavilo se, navodno, da to nije bio 'običan' mađarski turist...


Torbu s dosta novca i dokumentima u subotu su u Skradinu pronašle tri 10-godišnjakinje. Ispostavilo se da ju je izgubio mađarski turist.

Vezani članci Zsolt Hernadi (Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL) USKOK se žali na ukidanje istražnog zatvora Zsoltu Hernadiju: ''Ovo može izazvati ozbiljne reperkusije'' Vozilo zamalo završilo u moru - izvukli ga vatrogasci - 6 Vatrogasci izvlačili šokiranu vozačicu iz auta: Sletjela s ceste i završila na molu iznad mora

Riječ je o Antei, čija se mama obratila šibenskim novinarima, a druge dvije su Leonarda i Marta. 'Mama je ponosna na svoje dijete, nadam se da će ovo dati dobar primjer drugima', kaže mama male Antee za Šibenski portal.

Kako neslužbeno doznaje Šibenski portal, Mađar koji je izgubio torbu je jedan od visokih dužnosnika MOL-a, koji je došao u posjet na Slapove Krke.

Je li i kako zahvalio djevojčicama - nije poznato.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook