Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u školskom dvorištu

Dječaka u Mirkovcima poklopio koš, prevezen je u bolnicu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvorištu Osnovne škole Nikole Tesla u Mirkovcima ozlijeđen je maloljetnik prilikom igre.

Mladić je zadobio prijelom dvaju rebara te je prevezen u vinkovačku bolnicu, rekao je ravnatelj Osnovne škole 'Nikole Tesle' Anto Vidović.

Nesreća na igralištu te škole dogodila se u trenutku kada je 17-godišnjak skočio i rukama se objesio za koš, kazao je ravnatelj Vidović.

'Sva oprema na školskom igralištu je starija od pedeset godina i u vrlo je lošem stanju', kazao je Vidović dodajući kako se 'na igralištu zadnji put nešto obnavljalo još 1965. godine'.

Škola "Nikole Tesle" među najstarijima je u gradu Vinkovcima i bilježi povijest dugu 250 godina. Školu pohađa 265 učenika u 18 odjeljenja, a nastava se održava u krajnje neprimjerenim uvjetima, navodi Vidović dodajući da je ozlijeđeni mladić prošle godine završio osmi razred mirkovačke škole. (D.Ma./Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene