Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nalazi obdukcije

SMRT DJEČAKA (5) Priča kojom je počeo niz problema dobila još jedan nastavak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon smrti 5-godišnjeg dječaka iz Bregane prije gotovo mjesec i pol čekalo se obdukcijski nalaz

Priča kojom je počeo nesretni niz problema s jajima, a onda i mesom u više trgovačkih lanaca dobila je još jedan nastavak.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Nestao je Angel Tarandek Jeste li ga vidjeli? Policija moli za pomoć: Drugi put u mjesec dana nestao je Angel

Podsjetimo, nakon smrti 5-godišnjeg dječaka iz Bregane prije gotovo mjesec i pol, čekalo se obdukcijski nalaz. Prema pisanju Jutarnjeg lista - dječak je preminuo od posljedica trovanja salmonelom. Tvrde da su dobili potvrdu rezultata obdukcije. Iz nadležnih institucija koje smo večeras kontaktirali, bez potvrde ove informacije. A evo što nam je izjavila pravna zastupnica obitelji.

''Što se tiče obdukcijskog nalaza, nismo ga dobili niti obitelj niti ja kao punomoćnik i ne možemo potvrdit što je uzrok smrti dječaka odnosno sina mojih stranaka. Teško mi je sada izlazit s koracima u javnost. Ja ću razgovarati svakako sa svojim strankama, pogledat ćemo taj obdukcijski nalaz i zapravo u komunikaciji s uvoznikom, odnosno prodavateljem proizvoda porazgovarat i vidjet kako možemo pomoć toj obitelji. Zapravo u cijeloj ovoj situaciji ja mislim da više nije ni bitno tko je odgovoran, tko nije odgovoran već je bitno da se obitelji pomogne i da budemo svjesni da moramo mijenjat očito našu zakonsku proceduru i da zapravo trebamo povećat sigurnost hrane u Hrvatskoj'', rekla nam je Dijana Kladar odvjetnica obitelji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene