Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ulica Domovinskog rata

Digla se prašina zbog Trga žrtava fašizma: "Vraćaju se na teme od prije osamdeset godina kako bi skrenuli fokus sa svih nedjela koja rade u gradu"

Split bi uskoro mogao dobiti Trg žrtava fašizma. Prijedlog nije nikakva novina, ali je podigao prašinu u dijelu javnosti i političke oporbe.

Nakon sedam godina ponovno je iz ladice izvučen prijedlog za imenovanje Trga žrtava fašizma u Splitu. Građani su uglavnom više za to nego protiv toga.

Bitno je splitskom Domovinskom pokretu, iz kojeg poručuju kako bi potpuno drukčija situacija bila da nije riječ o mogućem preimenovanju Ulice Domovinskog rata.

Pročitajte i ovo Rajko Ostojić, KBC Zagreb - 2 trovanje gaziranim pićem Rajko Ostojić o zdravstvenom stanju pacijenata: "Kod barem tri postoji uzročno-posljedična veza između konzumiranja pića i ozljeda"

Pročitajte i ovo Borba za lijek za djecu, ilustracija - 1 Borba oboljelih ne prestaje Čeka se odobrenje lijeka za ahondroplaziju, premijer obećava: "Zamolit ću ministra da nabava tih lijekova bude što ranije"

Grad još razmišlja o zadržavanju imena Ulice Domovinskog rata, a naziv trga samo bi se dodao.

"Oni se sada namjerno vraćaju na nekakve teme od prije osamdeset godina kako bi skrenuli fokus kompletne javnosti sa svih onih djela ili nedjela koja rade u Gradu Splitu", kazao je Martin Pauk iz Domovinskog pokreta.

Priču reporterke Dnevnika Nove TV Brune Papić pogledajte u prilogu.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene