Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dojave građana

Dim i smrad iz tvornice Rockwool

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijski centar 112 Pazin zaprimio je četiri dojave građana iz mjesta Pićan, Potpićan i Kožljak o onečišćenju zraka, uzrokovanom dimom i neugodnim mirisom iz tvornice kamene vune 'Rockwool', izvijestio je jutros Državni centar 112.

Dojave o onečišćenju pazinski ŽC 112 primio je jučer između 12 i 15,30 sati, te je o tome obavijestio istarsku Županijsku inspekciju zaštite okoliša.

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Dojava o bombi na Županijskom sudu u Zagrebu - 6 I pas bio u potrazi FOTO Drama na sudu u Zagrebu: Dojava o bombi bila je lažna, a poziv je upućen iz susjedne zemlje

>> Rockwool: 'Neprimjereno je pregovarati o kolektivnom ugovoru'

Sinoć u 18,30 sati ŽC 112 je primio poziv od načelnika općine Pićan i predsjednika Općinskog vijeća o tome kako su predstavnici općine tijekom dana primili veći broj pritužbi građana na dim i neugodan miris u okolici tvornice kamene vune 'Rockwool'. O svemu je su obavijestio Inspekciju zaštite okoliša i Policijsku upravu istarsku, navodi DC 112. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene