Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U grafici je vidljivo da od sutra vrijedi umjerena opasnost za područje Rijeke, Splita i Dubrovnika


Državni hidrometeorološki zahtjev (DHMZ) izdao je upozorenje na opasnost od toplinskog vala u razdoblju od 4. do 7. kolovoza.

Vezani članci Toplinski val, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Stiže toplinski val: Uskoro ćemo se pržiti na visokim temperaturama, evo kako si možete olakšati Slika nije dostupna Stiže novi toplinski val za cijelu zemlju, doznajte kad će biti najgore

Za Dubrovačko-neretvansku županiju od 4. do 6. kolovoza prognozirana je umjerena opasnost od toplinskog vala, dok je za 7. kolovoza prognozirana velika opasnost od toplinskog vala.

U grafici je vidljivo da od sutra vrijedi umjerena opasnost za područje Rijeke, Splita i Dubrovnika, a u srijedu i za Knin. U petak su Rijeka i Split u još nepovoljnijoj situaciji, jer će tada postojati velika opasnost od toplinskog udara, a njoj se u petak pridružuju i Dubrovnik te Knin.

Četvrtak i petak su praktički opasni u cijeloj zemlji, pa prilagodite aktivnosti visokim temperaturama, a na ovom linku možete pročitati i što savjetuju liječnici o ponašanju na vrućinama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook