Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IZDANO UPOZORENJE

Evo koji gradovi su iduća četiri dana u opasnosti od vrućine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U grafici je vidljivo da od sutra vrijedi umjerena opasnost za područje Rijeke, Splita i Dubrovnika

Državni hidrometeorološki zahtjev (DHMZ) izdao je upozorenje na opasnost od toplinskog vala u razdoblju od 4. do 7. kolovoza.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stiže vikend Spas od toplinskog vala mnogi će potražiti na plaži: Hoće li se uspjeti rashladiti otkrivaju temperature mora Ilustracija Visok UV indeks U Hrvatsku stiže novi toplinski val: DHMZ objavio gdje će opasnost biti najveća

Za Dubrovačko-neretvansku županiju od 4. do 6. kolovoza prognozirana je umjerena opasnost od toplinskog vala, dok je za 7. kolovoza prognozirana velika opasnost od toplinskog vala.

U grafici je vidljivo da od sutra vrijedi umjerena opasnost za područje Rijeke, Splita i Dubrovnika, a u srijedu i za Knin. U petak su Rijeka i Split u još nepovoljnijoj situaciji, jer će tada postojati velika opasnost od toplinskog udara, a njoj se u petak pridružuju i Dubrovnik te Knin.

Četvrtak i petak su praktički opasni u cijeloj zemlji, pa prilagodite aktivnosti visokim temperaturama, a na ovom linku možete pročitati i što savjetuju liječnici o ponašanju na vrućinama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene