Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TVRDNJE MEDIJA

Davor Dretar o tvrdnjama da je bio u Klubu Dragana Kovačevića: "Nikada u životu tamo nisam bio." Oglasio se i Miroslav Škoro

Davor Dretar u Dnevniku Nove TV - 5
Davor Dretar u Dnevniku Nove TV - 5 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Davor Dretar u Dnevniku Nove TV - 5 Davor Dretar u Dnevniku Nove TV - 5 Foto: DNEVNIK.hr Davor Dretar Drele (Foto: Anamaria Batur) Davor Dretar Drele (Foto: Anamaria Batur) Foto: Anamaria Batur Drele (Foto: Dnevnik.hr) Drele (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Davor Dretar Drele (Foto: Dnevnik.hr) Davor Dretar Drele (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Davor Dretar u Dnevniku Nove TV - 2 Galerija 1/5 >>
Saborski zastupnik Davor Dretar oštro je reagirao na tvrdnje da je bio u Klubu Dragana Kovačevića.

"Jadno, bijedno, a i utuživo. Potaknut medijskim lažima, odgovorno tvrdim - NIKADA U ŽIVOTU NISAM BIO U 'KLUBU' U SLOVENSKOJ!!!", napisao je saborski zastupnik Davor Dretar na Facebook profilu.  

Jadno, bijedno, a i utuživo... potaknut medijskim lažima, odgovorno tvrdim - NIKADA U ŽIVOTU NISAM BIO U"KLUBU" U SLOVENSKOJ!!!

Objavljuje Davor DretarSubota, 3. listopada 2020.
Pročitajte i ovo Dragan Kovačević Afera odijela Sud odbio prijedlog obrane Dragana Kovačevića, Uskok: "To je pokušaj odugovlačenja" Afera JANAF: Ilustracija - 1 ŠTO SPREMA OBRANA? Nastavak afere Janaf: Obrana traži da se izdvoje tajno snimani razgovori. Dnevnik Nove TV doznaje detalje

Naime, 24 sata navodi da je u notornom Klubu Dragana Kovačevića bio i Davor Dretar. 

"Jedino bolje od toga je i ako vas zabavlja popularni komičar Drele. Glumac, voditelj i komičar koji je nekoliko mjeseci nakon navodnog posjeta Klubu postao saborski kolega brojnih gostiju Slovenske 9.

Onaj isti koji je 2009. radosno dolazio na HDZ-ove predizborne skupove i bio na platnoj listi stranke, po navodima gostiju, bio je česti gost Kluba. Možda je dolazio na pripreme za Sabor, a možda je dečke častio hranom iz 'Vruće čuče'", piše taj portal. 

Prema tvrdnjama medija, u Klub Dragana Kovačevića dolazile su osobe iz javnog života i mnogobrojni političari. Po vlastitom priznanju, u tom su klubu bili i Stipe Mesić i predsjednik Zoran Milanović te trojica ministara Oleg Butković, Tomislav Ćorić i Josip Aladrović. 

Škoro: Nismo u istom košu sa SDP-om i HDZ-om

Potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro nakon berbe grožđa sa zastupnicima Domovinskog pokreta u Mitrovcu komentirao je aktualne političke teme.

"Gospodin Dretar nije bio u Klubu, u Slovenskoj 9, gdje je sada važnije tko je bio, što se jelo i pilo, nego gdje su novci koji su se tamo dijelili, krčmili, brojali i raspoređivali. Ono što je tu najvažnije je da je to navodno objavljeno navodno u nekim medijima kao što se navodno puno toga govori navodno o Domovinskome pokretu ne bi li se sve nas navodno stavilo u isti koš. Mi nismo u istome košu sa HDZ-om i sa SDP-om i onima koji žive na grbi hrvatskoga čovjeka, otimajući, pljačkajući i brojeći novce po tako opskurnim mjestima“, poručio je Škoro i dodao da niti jedan zastupnik Domovinskog pokreta nije bio u Klubu.

Komentirao je i informaciju kako je Dragan Kovačević skrio novac kod supruga zamjenice državnog odvjetnika. “Čini mi se da je tu puno instanci zakazalo. Najžalosnija je stvar da oni koji su trebali znati prave se da nisu znali. Jedino što je žalosnije od činjenice da se to dogodilo je da nam lažu da ne znaju. Ako ne znaju onda smo svi u velikom problem”, rekao je Škoro.

“Kovačević je u svoje i vjerojatno u nečije tuđe ime skrio gomilu novca i ja savjetujem svima da malo prekopaju svoje bašće, vrtove, vide u garažama jel ima nekih čudnih automobila, otvore gepek, možda se i obogate”, našalio se Škoro.

“Što se tiče funkcioniranja Državnog odvjetništva mi smo sugerirali da tu postoji jedan problem, da postoji problem gdje neka politika rukopolaganjem određuje čovjeka koji ima jako velik utjecaj, jako veliku moć, ima puno toga što može napraviti, a u stvari igra se političkih igara, trguje ispod stola i mi svi skupa smo taoci jednoga takvog sustava. Ovo nužno ukazuje na to da treba mijenjati stvari, kako funkcionira sustav, da treba mijenjati način odabira tih ljudi, a posebno Državnog odvjetnika. To je ključno. On mora biti neovisan, dobro plaćen stručnjak koji će se obračunati s onime što je rak rana hrvatske države, a to su kriminal i korupcija”, istaknuo je Škoro.

Na pitanje podupire li Domovinski pokret zahtjev za ukidanje obvezne članarine HGK-a i HOK-a Škoro je rekao da će mu to biti najkraći odgovor u životu: “Da, svesrdno!”.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene