Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nove izmjene

Dario Juričan o GUP-u: "Istina je, Milane, da si uvijek pazio da svi budu namireni"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Redatelj Dario Juričan oglasio se na Facebooku o GUP-u. Komentirao je odluku Grada Zagreba da u medijima reklamira GUP.

Grad Zagreb u subotu je izdao priopćenje o GUP-u pod naslovom "Istina je". Navedeno je kako je potrebno donijeti Izmjene i dopune GUP-a kako bi se stvorili prostorni preduvjeti kao odgovor na potrebe sugrađana koji se gomilaju cijelo desetljeće.

Pročitajte i ovo Dario Juričan u Vrbovskom - 1 Prijedlog gradonačelnika Vrbovsko i službeno proglasilo Milana Bandića počasnim građaninom, na feštu stigao Juričan i vikao na megafon Slika nije dostupna Juričan o Bandiću ''Govorio je jedva čujnim glasom, nježno se ljuljao, oči mrtve umorne, pogled u pod, mislio sam da će dedica pasti na mene''

Dario Juričan u ponedjeljak se oglasio o GUP-u na Facebooku te je iznio svoju verziju "istine". Pritom je komentirao odluku Grada Zagreba da u medijima reklamira GUP.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Istina je, Milane... :) Istina je da si uvijek dobro znao procijeniti cijene objekata, radova, a naročito ljudi. Istina je da se uvijek izravno brineš za urbanizam Zagreba.

Istina je da si svojom kreativnom vizijom osmislio advent koji mnogim majstorima u svijetu može biti uzor. Istina je da su tvoja talijanska odijela skrojena po mjeri bez premca u Zagrebu.

Istina je da si najviše pridonio popularizaciji brendova Hermes i Fendi u Hrvatskoj. Istina je da je tvoj ured rasadnik najvećih umova u Hrvatskoj.
Istina je da si uvijek uviđavan i dobronamjeran prema svojim suradnicima.

Istina je da druženje s tobom ima začudan učinak na pamćenje, a manifestira se na sudu. Istina je da si uvijek pazio da svi budu namireni i davao im otvorene ruke. Istina je da se uvijek svojski trudiš oko raznog smeća.

Istina je da si nekad bio gazda, a sada si na oglasu Grada Zagreba odrezao vlastito ime, poput etikete...", naveo je Juričan.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene