Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Brad Pitt' stigao na Kumeka

Bandić došao na premijeru, poput šerifa platio knjigu koju mu je Juričan poklonio i poručio da film neće pogledati: "Za taj novac ja bih ga bolje napravio"

Gradonačelnik je došao u kino SC gdje se premijerno prikazuje film Darija Juričana Kumek koji rekonstruira dvadesetogodišnju vladavinu Milana Bandića nad Zagrebom. Na projekciji ipak nije ostao, ali je Juričanu dao novac za knjigu koju mu je redatelj poklonio.

Zagrebački gradonačelnik Bandić u 19 sati stigao je u Kino SC na premijeru filma Kumek Darija Juričana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kakvo društvo ''Udruženi adventski poduhvat'': Dario Juričan objavio video Milana Bandića s ''kraljem Adventa'', svjedocima, optuženicima... Slika nije dostupna crowdfunding kampanja još traje Audicija za "Kumeka": Čak 70 kandidata želi biti Bandić, morali poznavati osnove povijesti korupcije u Zagrebu

U plavoj majici s kapuljačom s natpisom Neumoran i maskom na licu s logom svoje stranke dezinficirao je ruke, izmjerio temperaturu i uzeo knjigu koju mu je uručio sam Juričan. Bandić je izvadio snop novčanica i krenuo ih uručiti Juričanu.

"Gradonačelniče, ne morate, to je poklon. Hvala vam“, rekao mu je autor filma. Bandić je potom objasnio svoj dolazak i rekao kako neće ostati na projekciji.

"U demokratskim zemljama o živim ljudima se ne pišu knjige i ne rade filmovi i spotovi, ali kad je Milan Bandić u pitanju sve je moguće. Red je doći kad te netko pozove i čestitam na uratku. Neću moći biti na projekciji, ali sam došao pozdraviti i čestitati. Mogao je napraviti i bolji uradak za milijun kuna koliko je dobio, ja bih napravio bolje. Ali Bože moj. Toliko od Brada Pitta", rekao je kratko Bandić i napustio kino.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene