Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRISEBNOST GA SPASILA OD SIGURNE SMRTI

'Dok je auto padao u vodu uspio je otvoriti vrata i iskočiti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očuh 20-godišnjeg D. R. iz Đakova rekao je da oni još uvijek ne žele vjerovati da je on poginuo.

Potraga za četvrtim studentom iz Slavonije koji je u subotu nestao u Neretvi okončana je danas nakon opsežne potrage. Ronioci su sinoć iz rijeke izvukli dva ženska i jedno muško tijelo.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Jučer oko 10 sati došlo je do teške prometne nesreće kada je automobil Škoda Fabia, vinkovačkih registarskih tablica, sletio u Neretvu kod mjesta Bijela u blizini Mostara.

U automobilu se nalazilo pet studenata iz Hrvatske, a jedan je uspio isplivati te je prevezen u bolnicu. Poginuli su mladići V. B. (1991.) i T. V. (1995.) i dvije djevojke, Š. A. (1993.) i T. V. (1995.), dok se mladić D. R. (1995.) uspio spasiti.

Otac i brat 20-godišnje T.V. iz Trnave nedaleko od Đakova već su jučer oko podne krenuli prema mjestu na kojem se dogodila strašna nesreća, a ostali ukućani nisu bili raspoloženi za razgovor, javlja Dnevni avaz.

N.U., očuh 20-godišnjeg D. R. iz Đakova rekao je da oni još uvijek ne žele vjerovati da je on poginuo 'iako se 90 posto informacija poklapa'.

'Čuli smo se u petak navečer i rekao nam je da kreću u subotu oko 9 sati, ali nije nam rekao s kim točno ide. Samo je kazao da se vraća s prijateljima. Nemamo nikakvu konkretnu ni službenu informaciju. Policija nas još nije kontaktirala', rekao je očuh 20-godišnjaka.

Obitelj 21-godišnjeg S.B. iz Đakova, koji je preživio nesreću i nekako uspio isplivati, također je otišla u BiH po njega, a njegov rođak kazao je da se čuo sa njim.

'Ispričao mi je da je uspio u zraku, dok je automobil padao u vodu, otvoriti vrata i iskočiti iz vozila. Upao je u vodu i isplivao. To je sve što znam. Njegovi su odmah otišli po njega', rekao je za Dnevni avaz rođak preživjelog S.B.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene