Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

VRAĆALI SE KUĆI ZA BLAGDANE

Iz Neretve izvučen automobil, pronađena tijela troje stradalih, za četvrtim se traga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Neretve je u subotu navečer izvučeno vozilo s tijelima dvije djevojke i jednoga mladića, dok će se za tijelom još jednoga nastradalog u prometnoj nesreći sjeverno od Mostara nastaviti tragati ujutro, potvrdili su službeni izvori.

Četvero hrvatskih državljana, dvije djevojke i dva mladića iz Vinkovaca i okolice, utopilo se nakon što se u subotu oko 10 sati vozilo vinkovačkih prometnih oznaka survalo u Neretvu sjeverno od Mostara, a samo jedan putnik se uspio spasiti i isplivati, potvrdio je glasnogovornik Uprave policije MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

"U vozilu Škoda Fabia koje se survalo u Neretvu nalazile su se dvije mlađe muške osobe inicijala V. B. (1991.) i T. V. (1995.) i dvije djevojke, Š. A. (1993.) i T. V. (1995.), dok se mladić D. R. (1995.) uspio spasiti tako što je isplivao iz Neretve", rekao je Marić.

Preživjeli je vozilom koje se kretalo iza njih prebačen u Kliničku bolnicu u Mostaru, gdje mu je ukazana pomoć i gdje je dao iskaz policiji, u kojem je naveo da su se u vozilu nalazile još četiri osobe.

Glasnogovornik MUP-a je rekao kako su sve osobe koje su se nalazile u vozilu iz Vinkovaca ili okolice, pojasnivši da se nesreća dogodila kad je vozilo prednjim dijelom udarilo u brdo, nakon čega je vozač izgubio nadzor nad upravljačem i sletio u Neretvu.

Mediji u Mostaru navode da su stradali bili studenti na sveučilištu u Mostaru koji su bili na putu za Hrvatsku kako bi s obiteljima proveli nadolazeće blagdane.

Oko 19 sati iz Neretve je izvučen automobil, piše Dnevni avaz, a u njemu su pronađena tijela troje stradalih studenata. Za četvrtim se još traga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene