Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Crozilla.com najposjećeniji portal za nekretnine u protekloj godini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Internetski oglasnik za nekretnine i turističke objekte www.crozilla.com u protekloj je godini objavio 19204 oglasa te se pozicionirao kao najposjećeniji hrvatski portal takve vrste u Hrvatskoj.

Portal Crozilla.com je u protekloj godini objavio 16372 oglasa za kupnju, prodaju i najam nekretnina te 2832 oglasa turističkih objekata, što pokazuje kako su osobe koje trguju nekretninama prepoznale portal kao mjesto gdje se na jednostavan i brz način spajaju osobe koje prodaju ili kupuju nekretnine.

Pročitajte i ovo DNEVNIK.hr strukovna organizacija Osnovana Hrvatska udruga digitalnih izdavača: Bavit će se izazovima online medija Hvala vam, Dnevnik.hr (Foto: Dnevnik.hr) vodeća multimedijalna kompanija DNEVNIK.hr oborio vlastiti rekord, naš šoubiz portal najčitaniji u Hrvatskoj

>> www.crozilla.com

Na rad portala u prošloj godini osvrnuo se direktor Ante Tabak, koji prošlogodišnje poslovanje ocjenjuje više nego uspješnim i koji je tom prigodom izjavio: „Poslovanje Crozilla.com u protekloj godini pokazalo je kako su ideje, problemi te prijedlozi naših posjetitelja i korisnika najbolji pokazatelji u kojem se smjeru portal mora razvijati. Također, uvidjeli smo kako hrvatsko tržište nekretnina sve bolje funkcionira na internetu i da postoji prostor za produciranje novih, specijaliziranih usluga te poboljšanje već postojećih servisa“.

U 2007. se na Crozilla.com registriralo 12818 korisnika koji su aktivno trgovali nekretninama i koristili neke od usluga koje portal nudi. Najveći broj njih je zabilježen je u lipnju kada se registriralo 1400 novih korisnika, a najviše ih je bilo iz Hrvatske. Strani korisnici u 2007. u najvećem broju dolazili su iz Njemačke, Slovenije i Austrije. Zanimljivo je kako su u protekloj godini stranice portala Crozilla.com pregledavali i posjetitelji sa Novog Zelanda, Južne Afrike, Libije, Kine itd. Korisnici su se na portalu zadržali u prosjeku 8 minuta i pregledali dvadeset stranica u potrazi za nekretninama, a najzanimljivije nekretnine bile su one na području Zagreba i šire okolice.

U travnju prošle godine, portal se uključio u istraživanje „gemiusAudience“ koje prati posjećenost više od stotinu internetskih stranica u Hrvatskoj i od tada se Crozilla.com svakoga mjeseca pozicionira kao najposjećeniji portal za nekretnine u Hrvatskoj. Mjesečni rezultati istraživanja potvrdili su dominaciju Crozilla.com, a najveći broj posjetitelja portala zabilježen je u lipnju kada je stranice portala u potrazi za nekretninama ili turističkim objektima posjetilo 72 052 jedinstvena posjetitelja.

„Unapređivanje sadržaja kvalitetnim člancima i uslugama vezanim uz interijere, eksterijere, kuće, financiranje, osiguranje i građevinske projekte te uvođenje web magazina „Sve za dom“ pokazali su kako su posjetitelji vrlo zainteresirani za informacije, savjete i materijale vezane uz djelatnost nekretnina“ rekao je Tabak i dodao kako će Crozilla.com i dalje dominirati tržištem nekretnina u Hrvatskoj budući da se u 2008. planiraju novi projekti koji će podići kvalitetu i sadržaj portala.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene