Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na veliko veselje svih prolaznika, Crno Jaje se ovih dana prošetalo ulicama Zagreba odlučno u svojoj namjeri da sasluša što više želja.


Na veliko veselje svih prolaznika, Crno Jaje se ovih dana prošetalo ulicama Zagreba odlučno u svojoj namjeri da sasluša što više želja. Svi koji su se zatekli u blizini Crnog Jaja imali su priliku upoznati se sa njim, povjeriti mu svoju želju, fotografirati se pa čak i dobiti poklon na licu mjesta.

Vezani članci Stadion Maksimir Hoće li stadion postati prioritet u razrušenom gradu? "Spiskali su novac na rupu bez dna koju na kraju treba rušiti" Na Jarunu gorjeli automobili - 1 Vatra na automobilima u Zagrebu: Na Jarunu izgorjelo više parkiranih automobila

Jer Crno Jaje je potpuno ozbiljno u svojim namjerama, a koliko god da se trudite ne možete ga razbiti, pojesti, niti mu slomiti volju.

A ono misli na sve vas, pa ukoliko niste imali sreće sresti ga na ulici ono je za vas dostupno i preko stranice www.crnojaje.hr gdje nestrpljivo očekuje sve vaše želje. A želite li se uvjeriti u njegove dobre namjere, upitati ga nešto ili mu samo zaželjeti dobar dan, očekuje vas na svojem Facebook profilu gdje za svakog novog prijatelja sprema iznenađenje.

I obavezno pratite naš Twitter profil jer i za danas spremamo mali poklon.