Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Važno je biti oprezan

Zbog trovanja plinom četiri osobe završile u osječkoj bolnici

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Četiri osobe otrovale su se plinom te su završile u bolnici. Nasreću, sve je završilo dobro te su otpušteni kući.

Zbog trovanja ugljikovim monoksidom u Osijeku četiri su osobe zbrinute u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC), a nakon pružene pomoći puštene su kući, izvijestila je policija u srijedu.

Osječki su policajci 30. siječnja, nešto prije tri sata poslije ponoći, primili dojavu da su četiri osobe primljene u osječki KBC zbog trovanja plinom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bukti zaraza u Beogradu Četvero djece umrlo od hripavca u bolnici: "Jedno je životno ugroženo, puno ih ima tešku kliničku sliku"

Provedenim izvidima utvrđeno je da su četiri osobe u stanu u Osijeku 29. siječnja, između 21 i 22 sata, otrovane ugljikovim monoksidom. Hitno su prevezene u osječki KBC, a nakon pružene liječničke pomoći puštene su kući.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu - 8 Rano ujutro FOTO Sudar na jednom od prometnijih raskrižja u Zagrebu: Dijelovi automobila i semafora rasuti po cesti

Pročitajte i ovo Ilustracija od 1. veljače HŽ ima važnu obavijest za putnike u Zagrebu: Dio vlakova se otkazuje, očekuju se znatna kašnjenja

Na mjestu događaja obavljen je očevid u suradnji sa stručnjakom za plinske sustave, a nastavljaju se aktivnosti na utvrđivanju svih okolnosti tog događaja, navode u policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene