Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razgovoro o problemima

Čelnici HDZ-a i HUP-a: Dati ćemo podršku svakom razvoju poduzetničkog duha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Problemi u gospodarskom sektoru i novi Vladini potezi bile su neke od tema današnjeg sastanka čelnika Hrvatske demokratske zajednice i Hrvatske udruge poslodavaca.

Na stastanku je zaključeno, među ostalim, da će se dati podrška svakom razvoju poduzetničkog duha u Hrvatskoj. Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko upoznao je čelnike HUP-a o potezima i programu novog vodstva HDZ-a, a naglasak je stavljen na to da probleme u realnom gospodarskom sektoru treba depolitizirati i da će HDZ biti spreman na konsezus u dobrim gospodarskim projektima, objavljeno je na internet stranicama HDZ-a.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

V.d. predsjednik HUP-a Ivan Miloloža složio se s potrebom konsezusa oko ključnih pitanja te se, kao i većina, složio da se konačno treba definirati u kojem smjeru ide hrvatsko gospodarstvo te u koje grane gospodarstva treba ulagati i što poticati. Tijekom razgovora naglasak je stavljen i na potrebu usklađivanja obrazovnog sustava s potrebama realnog sektora kako bi se smanjila nezaposlenost.

Uz Karamarka na sastanku su bili potpredsjednik HDZ-a Božidar Kalmeta, Darko Horvat, Martina Dalić, Ivan Domagoj Milošević, Ivan Šuker, Đuro Popijač, Zlatko Ževrnja te glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić, a osim Milolože, Davor Majetić, Damir Kuštrak, Božo Prka, Tomislav Thur i Ivica Mudrinić. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene