Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konačna odluka?

Čačić: Brodotrogir i 3.maj ponuđaču idu u paketu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik Vlade Radimir Čačić najavio je kako Vlada brodogradilišta Brodotrogir i 3.maj želi investitorima ponuditi u paketu.

Do sad se, kazao je potpredsjednik Vlade Radimir Čačić na sastanku sa sindikatima, razgovaralo s partnerima iz Kine i Rusije, no najizglednije je, tvrdi, da se nađu domaći investitori.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reakcija na komentare premijera Čačić se obrušio na Plenkovića: "On je bio debelo u komunističkom gnijezdu kad su mene osudili" Darko Horvat (Foto: Dnevnik.hr) Sljedeći dani presudni Ministar Horvat: Još čekamo povratnu informaciju o brodogradilištima Uljanik i 3. maj iz Kine

Ako Kraljevica ode u klasični stečaj, tvrdi Čačić, radnici će sva potraživanja namiriti prema kolektivnom ugovoru.

>> Vlada spašava brodogradilišta, od danas ste zaduženiji za još 400 kn!

'Mi i razmišljamo o povezivanju u toj ponudi Brodotrogira i 3.maja istoj grupi i ugovaranja s istom grupom ponuđača jednostavno zato jer imate jednostavniji i tržišno atraktivniji zadatak i jedan ozbiljan i dugoročno upitan i neizvjestan jer brodogradnja u europskim pa i svjetskim razmjerima nije djelatnost gdje cvjetaju ruže.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene