Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kiša i grmljavina

VIDEO Jug Dalmacije pogodilo grmljavinsko nevrijeme - Pojavila se i pijavica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jug Dalmacije pogodilo je grmljavinsko nevrijeme koje je u dijelu Konavala pratila i tuča. Pojavila se i pijavica.

Grmljavinsko nevrijeme s tučom i pijavicama pogodilo je u ponedjeljak ujutro jug Dalmacije.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj

Kako javlja Crometeo, na području Konavala, preko Boke kotorske, prema crnogorskom primorju razvijali su se grmljavinski oblaci i sa sobom donijeli kišu i grmljavinu.

Iza osam sati u Konavlima je zabilježena i pijavica. S mora je udarila u Konavoske stijene, nakon čega se vratila nad more. Nije poznato je li napravila materijalnu štetu.

Grmljavinsko nevrijeme u dijelu Konavala pratila je i tuča.

'Jugo nas pere ovih dana, a zna se da se u vrijeme južine ne donose važne političke odluke'

Do kraja dana u većini kopnenih krajeva vrijeme će biti djelomice ili pretežno sunčano. U gorju i središnjim krajevima bit će promjenjivo oblačno ponegdje uz vrlo malo kiše ili kratkotrajan pljusak. Sunačno vrijeme prevladavati će i na sjevernom Jadranu, dok su u unutrašnjosti Dalmacije i na dubrovačkom području mogući rijetki lokalni pljuskovi uz grmljavinu. Puhat će slab, na otvorenom moru do umjeren sjeverozapadnjak. Najviša temperatura kretat će se između 21 i 26, a na Jadranu između 25 i 29 stupnjeva Celzijevih, javlja DHMZ. 

I dalje - kiša!

U utorak nas očekuje pretežno sunčano vrijeme, pogotovo na Jadranu. U kopnenom području ujutro i kroz dio prijepodneva mjestimice će biti magle ili niskih oblaka.

Ujtarnja temperatura bit će između 10 i 15 stupnjeva Celzijevih, a na Jadranu između 16 do 21 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura će biti od 23 do 28, a na Jadranu od 26 do 30 stupnjeva Celzijevih.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene