PR
PR Foto: PR

Borero set omogućit će vam brzo i precizno skidanje izolacije i krimpanje izoliranih kabelskih stopica, stopica bez izolacije i konektora.


Krimpanje kabelskih završetaka izuzetno je korisna vještina za svakoga: električare, instalatere, građevinare, pa čak i one koji žele to raditi sami, bez pomoći profesionalca. Krimpanje zapravo nije kompliciran proces, ali ukoliko mu se ne posveti dovoljno pažnje, može se pretvoriti u noćnu moru. Međutim, tu je Borero set s klještima za krimpanje i 1200 kabelskih završetaka, kako bi ovaj posao učinio 100 % lakšim, jednostavnijim i praktičnijim.

PR PR Foto: PR

Borero set omogućit će vam brzo i precizno skidanje izolacije i krimpanje izoliranih kabelskih stopica, stopica bez izolacije i konektora. Napokon možete ubrzati svoje poslove, smanjiti komplikacije i skratiti vrijeme rada, a istovremeno postići dobre rezultate.

Uštedite vrijeme i snagu

Svi profesionalni majstori moći će precizno i profesionalno obaviti posao, bez gubljenja vremena, snage i resursa, a oni koji više ne žele plaćati i čekati majstore, sada mogu naučiti krimpati bez poteškoća. Ovaj set, osim vremena i snage, štedi i vaš novac.

● Olakšava krimpanje
● Štedi vrijeme, snagu i novac
● Idealan je i za amatere
● + 1200 kabelskih završetaka različitih veličina
● Mehanizam za automatsko otpuštanje

>> ŽELIM BORERO SET <<

Ergonomski dizajnirana ručka neće prouzrokovati žuljeve i nelagodu

Kliješta su izrađena tako da vam ne izazivaju bilo kakve neugodnosti tijekom krimpanja. Ručka je neklizajuća i ergonomska, te osigurava vrhunske rezultate koje će cijeniti svaki majstor.

Precizan i bez greške

Mehanizam samopodešavajućeg promjera neće dozvoliti niti jednu pogrešku u krimpanju. Posao će biti odrađen bez ijedne greške, a vaš napor i trud bit će minimalan.

PR PR Foto: PR

Praktičan i za amatere

Vjerojatno ste oduvijek htjeli sami rješavati majstorske sitnice u vašem domu, ali niste znali kako i odakle početi i koji alat koristiti. Sada napokon možete započeti sami s majstorskim poslovima, jer ovaj alat s lakoćom mogu koristiti svi.

Za izolirane i neizolirane žičane navlake

Ovaj alat pogodan je za krimpanje izoliranih i neizoliranih konektora. Automatski se prilagođava odgovarajućem promjeru za stiskanje, tako da možete raditi s potpunom preciznošću.

>> OLAKŠAJTE SI KRIMPANJE, UŠTEDITE SNAGU I NOVAC <<

Unaprijeđena i sigurna kupnja putem interneta - samo na Dokishop stranici pronađite Borero - set kliješta za krimpanje s kabelskim završecima i ostvarite nevjerojatne popuste.

PR PR Foto: PR

Kako bi do kraja bili odani svojim kupcima, Dokishop trgovina nudi povrat novca, bez dodatnih pitanja i bez komplikacija. Dakle, ako iz bilo kojeg razloga želite vratiti proizvod, slobodno to možete učiniti i novac će vam biti vraćen.

NAPOMENA: Popust na ovaj set je vremenski ograničen i traje do ponoći ili do isteka zaliha. Zato požurite, jer je na zalihama koje se tope velikom brzinom ostalo samo par komada Borero seta!

>> Naručite Borero i spoznajte praktičnost i lakoću krimpanja <<

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju