Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Branimir Glavaš na predizbornom skupu koalicije HDSSB-e, HSS

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koalicija Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje (HDSSB) i Hrvatske seljačke stranke (HSS) održala je sinoć središnji predizborni skup za izvanredne izbore za osječko Gradsko vijeće, koji će se održati u nedjelju, 9. ožujka.

Nositelj koalicijske liste HDSSB-a i HSS-a te kandidat za osječkog gradonačelnika, predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić istaknuo je kako ta stranka u suradnji s koalicijskim partnerom "želi završiti ono što je obećala na izborima 2005. g. kada je HDSSB odnio pobjedu".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gdje su izborne baze HDZ muče nemiri u vlastitim redovima Slika nije dostupna Ni s Kerumom ni s HDSSB-om 'HDZ neće u koaliciju s Kerumom'

"Želimo razvijeno gospodarstvo, nova radna mjesta i bolji život za svakog stanovnika Osijeka", kazao je Šišljagić. Ustvrdio je kako je "krizu vlasti (u Osijeku) izazvao bivši gradonačelnik Anto Đapić jer je htio graditi športsku dvoranu za 700 milijuna skuplju od cijene za koju će dvorana biti izgrađena ", a što, kako je rekao, "HDSSB kao stranka koja ga je postavila za gradonačelnika nije mogla dopustiti".

Za HDZ-ovog kandidata za osječkoga gradonačelnika, Miroslava Škoru, Šišljagić je kazao kako ga "cijeni kao pjevača, ali da je politika i vođenja grada ozbiljan i odgovoran posao.

Na predizbornom skupu je bio i Branimir Glavaš, saborski zastupnik protiv kojega se vodi sudski postupak za ubojstva civila u Osijeku 1991. godine. Glavaš se kratko obratio sudionicima skupa, zahvalivši se svima na potpori koju su mu pružali, rekavši kako je to "potpora za čistoću i istinu o Domovinskom ratu, koju nitko neće uspjeti zaprljati jer je čista kao suza". Predsjednica Udruge žrtava Domovinskog rata Štefica Krstić je, pak, Branimiru Glavašu predala knjigu sa 35.000 potpisa sa zahtjevom da mu se omogući obrana sa slobode.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene