Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Treću godinu zaredom, bolnica Sveti Duh organizira božićni koncert za svoje zaposlenike, pacijente, ali i susjede, koji žive blizu bolnice.


Ravnatelj bolnice Sveti Duh, koja već treću godinu zaredom organizira božićni koncert za svoje zaposlenike, pacijente, ali i ljude koji žive u blizini bolnice, rekao je kako na takav način pacijenti mogu na trenutak zaboraviti na svoje probleme i razlog boravka u bolnici. Na koncert je došao i predsjednik Ivo Josipović u pratnji supruge, koji je nakon toga otvorio preuređeni Odjel neonatologije s jedinicom intenzivnog liječenja.

Vezani članci Pune se bolnice, sve više otkaza operacija - 1 Bolnice zbog koronavirusa odgađaju operacije i preglede: "Do rujna mogu tri puta umrijeti i oživjeti" Đivo LJubičić Pulmolog iz KB Dubrava: "Dnevno primamo 40 do 50 bolesnika. Neki koji su preboljeli COVID imaju smetnje sluha, osip, opada im kosa..."

>> Bliži se Badnjak: Pripremate li bakalar?

'Meni se svidjelo i bilo bi super da ima više takvih manifestacija i inače', kaže pacijentica Stela. 'Pacijentima trebamo napraviti ugođaj, da se osjećaju barem u ovim blagdanskim danima kao kod kuće i da im pomognemo u ozdravljenju', kaže ravnatelj bolnice Sveti Duh, Miran Martinac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook