Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Izašao iz pritvora

Boljkovac čeka rasplet kod kuće: 'Ovo je Karamarkova parada'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josip Boljkovac od sinoć je na slobodi. Ustavni sud prihvatio je žalbu njegova odvjetnika i ukinuo mu pritvor, ali i istragu protiv njega.

I dok Državno odvjetništvo o ovom potezu šuti, iz policije poručuju - ova odluka suda ne znači odustajanje od daljnjeg kaznenog postupka.  Za to vrijeme, Josip Boljkovac rasplet čeka u svojoj obiteljskoj kući u Vukovoj Gorici.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva

'To je parada Karamarkova. Ovo ide njemu, on se kandidira I želi svoje ljude instalirati u policiju da bi vladao državom. Dobro bi prošli kad bi on uspio, je li', rekao je Boljkovac.

'Nitko u policiji, uključujući i ministra unutarnjih poslova kojeg se u ovom konkretnom slučaju najviše tereti, ne može donijeti odluku hoće li se primijeniti novi ili stari zakon o kaznenom postupku', istaknuo je Krunoslav Borovec.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene