Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hercegovačke župe

Biskup Perić pozvao na prikupljanje pomoći za Haiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mostarsko-duvanski biskup i trajni upravitelj trebinjsko-mrkanski Ratko Perić pozvao je vjernike na prikupljanje pomoći narodu Haitija pogođenog potresom, objavljeno je u petak na internetskoj stranici mostarsko-duvanjske biskupije.

'Molim sve župnike hercegovačkih župa da u nedjelju, 24. siječnja, provedu sabirnu akciju na svim sv. misama. I svi milodari koji se skupe u župnim crkvama, na filijalama ili u župnim uredima neka se dostave Biskupijskom Caritasu u Mostaru, koji će nastojati što prije sigurnim putem dostaviti svu kolektu na pravu adresu za potrebe stanovništva odnosno Crkve na Haitiju', stoji u pismu biskupa Perića upućenog svećenicima na području mostarske biskupije.

Pročitajte i ovo Haiti u izvanrednom stanju Kriza vlasti Kaos u otočnoj državi: Brutalne bande smijenile su premijera i preuzele vlast Nasilje na Haitiju najviše pate djeca Gladna tinejdžerica krenula kupiti nešto za jelo, brutalno je silovana. Dječaka tjeraju da spaljuje tijela: Ovu zemlju razara kaos

>> Haiti: Primjer kako loša vodstva druge lako odvedu u pakao!

>> Sa svih strana Haitiju pristiže pomoć

U pozivu se dodaje kako je to prava prigode 'da se evanđeoski pokažemo kršćanima' prema unesrećenima kao što je to i ranije bilo slučaj u drugim kriznim situacijama poput pomoći Kosovu, Šri Lanki, Kini. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene