Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Video nadzor

BiH uvodi kamere na graničnim prijelazima prema Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bosanskohercegovački auto-moto klub (BIHAMK) u četvrtak je najavio puštanje u rad kamera kojima će se pratiti stanje na značajnijim graničnim prijelazima s Hrvatskom te će istodobno vozačima biti osigurane potrebne informacije o stanju na važnijim prometnicama.

Novim sustavom videonadzora bit će pokriveni granični prelazi prema Hrvatskoj - Izačić, Bosanska Gradiška, Bijača, Kamensko, Crveni Grm, Prisika, Doljani, Orašje i Bosanski Brod.

Pročitajte i ovo Davor Božinović Na državnoj granici Božinović obišao granicu i poslao poruku: "Možda bi htjeli žice, drugi bi htjeli da sve puštamo pa bi ovdje bile rijeke migranata" Tarik Imamović Obitelj odahnula Kraj potrage: Pronađen je 26-godišnjak iz Zenice koji je nestao u Zagrebu

Novi način praćenja stanja na graničnim prijelazima i značajnijim prometnicama za sada znači postavljanje 17 web-kamera povezanih s informativnim sustavom BIHAMK-a.

Vozačima je na taj način omogućeno da u svakom trenutku dobiju aktualne informacije o frekvenciji prometa na graničnim prelazima i zastojima te da tako boljim planiranjem putovanja izbjegnu dugotrajnija čekanja i eventualne zastoje.

Sustav je dostupan preko mrežnih stranica BIHAMK-a, a slijedi i njegovo proširenje te je za idućih deset dana najavljeno aktiviranje kamere na graničnom prijelazu Ivanica prema Dubrovniku. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene