Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okolica Banja Luka

BiH: U sudaru autobusa 'Croatia busa' poginula jedna osoba, šesnaest ozlijeđeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći kod Banje Luke gdje su se u ponedjeljak sudarili autobusi 'Croatia busa' i banjalučkog 'Autoprevoza' poginula je jedna osoba, a šesnaest ih je teže i lakše ozlijeđeno, potvrdili su bolnički izvori.

Glasnogovornica kliničkog centra u Banjoj Luci Tamara Radlović izjavila je kako je u sudaru poginuo vozač 'Autoprevozova' autobusa Velimir Janković. On je u bolnicu dovezen bez znakova života. U bolnici u Banjoj Luci smješteno je deset ozlijeđenih od kojih su najmanje četvero teži slučajevi uključujući i jednog hrvatskog državljanina no niti jednom od njih život nije ugrožen.

Pročitajte i ovo Nasukani brod Izvijestilo Ministarstvo Ljudi s nasukanog broda prebačeni na kopno Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Uzrok nesreće nepoštivanje prava prednosti

Još šest ozlijeđenih liječničku pomoć dobilo je u Domu zdravlja u Mrkonjić Gradu. Glasnogovornica tužiteljstva u Banjoj Luci, Maja Đaković-Vidović, potvrdila je kako se još uvijek provodi istraga o okolnostima ove nesreće. Za sada se pretpostavlja da je uzrok nesreće nepoštivanje prava prednosti u prometu. Nakon sudara oba autobusa zaustavila su se na samom rubu ceste prema obližnjem jezeru probivši pri tom zaštitnu bankinu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene