Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zvuči li vam uvjerljivo?

Novi pokušaj Bartulice da objasni otkud mu toliki kredit: "To je standardna bankarska procedura"

Stjepo Bartulica
Stjepo Bartulica Foto: Damjan Tadic/Cropix
Stephen Nikola Bartulica kaže da je podigao veliki kredit za kupnju kuće jer ima sudužnika.

Nakon što je Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa pokrenulo postupak protiv Stephena Nikole Bartulice zbog slučaja kupnje nekretnine, zastupnik Domovinskog pokreta oglasio se na platformi X.

"Nekoliko činjenica uz kampanju blaćenja radikalne ljevice i njihovih saveznika. Postao sam vlasnik kuće na Prviću u siječnju ove godine i imam zakonsku obvezu staviti je u imovinsku karticu do kraja 2024. godine. Kako sam mogao podići veliki kredit s obzirom na svoja i ženina primanja? Tako što imam sudužnika koji mi je dugogodišnji prijatelj. Standardna bankarska procedura", poručio je Bartulica i dodao:

Pročitajte i ovo Stjepo Bartulica Prljava kampanja? Povjerenstvo otvorilo postupak protiv Bartulice, Kekin se pita: "I ja bih voljela čuti kako preživljava s 38 eura na mjesec"

"Čestitam Indexu na velikom istraživačkom radu i nadam se da će se s istim žarom baviti onima koji marifetlucima i korištenjem javnog novca stječu imovinu!

Kad bi Indexov Ćimić 'istraživačke' kriterije koje primjenjuje na mene, s čijim se svjetonazorom ne slaže, primijenio Indexu ideološki bliskim političarima, rekao bih - samo naprijed! Ovako kažem: Svi su vas pročitali. Doslovno."

Podsjetimo, Bartulica je kupio kuću na tri etaže i vrt na otoku Prviću u prosincu prošle godine za 300.000 eura.

Prema njegovoj imovinskoj kartici, on i žena mjesečno zarađuju 3600 eura, a za dva kredita moraju izdvojiti 3562 eura. Tako se u pitanje dovodi kako žive od 38 eura mjesečno. Bartulica se i ranije oglasio na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Stjepo Bartulica Pronašao krivce Oglasio se Bartulica nakon što je procurila priča o kreditima i plaći: "Rekao sam kako ću postati meta"

"Sve što moja obitelj posjeduje stekli smo na pošten i transparentan način. Sve zakonske obveze koje imam kao saborski zastupnik sam ispunio. Sve ostalo je prljava kampanja radikalne ljevice i Možemo! protiv Domovinskog pokreta! Ovo sve je samo dokaz da sam na ispravnom putu. Hvala svima na podršci", poručio je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene