Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brani boje Hrvatske

Reporterka Dnevnika Nove TV na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvenstvo se od 13.-20. ožujka 2016. godine održava u talijanskom skijaškom centru Sestriere.

Osam hrvatskih novinara sudjelovat će na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša što se od 13.-20. ožujka 2016. godine održava u talijanskom skijaškom centru Sestriere.

Riječ je o 63. prvenstvu najboljih novinara skijaša na kojem će ove godine boje Hrvatske braniti: Nina Malnar Travaš (Kanal Ri), Danijel Popović (list Novinar), Barbara Štrbac (Nova TV), Darin Janković (Sportklub), Ana Raić-Knežević (Telegram), Tom Dubravec i Srđan Vrančić (Cropix), te Branka Malnar (HRT), koja je i aktualna svjetska novinarska prvakinja u veleslalomu. (na slici)

Uz skijaški centar Sestriere, koji brojnim događanjima i gostovanjima skijaških legendi obilježava deset godina od Olimpijskih igara 2006. godine, domaćin ovogodišnjeg prvenstva je i grad Torino.

Pročitajte i ovo Barbara Štrbac Katastrofa u Turskoj Ekipa Dnevnika Nove TV u Turskoj: "Još neko snažnije podrhtavanje i neka od susjednih zgrada bi se mogla urušiti" Barbara Štrbac - 1 REPORTERKA DNEVNIKA NOVE TV Barbara Štrbac o izazovima rada u novinarstvu: "Nepredviđene situacije moje su područje. Tada dajem najbolje od sebe"

Tradicionalno, uz utrku u veleslalomu, novinari skijaši odmjerit će snage i u utrci nordijskog skijanja.

'Zahvaljujem svima koji su pomogli organizaciju našeg nastupa na ovogodišnjem prvenstvu, kao i sudjelovanje u nacionalnoj večeri, što je tradicija na našim skijaškim okupljanjima. Na toj večeri svaka zemlja predstavlja svoje običaje, hranu i piće, ali i turističke i poslovne potencijale, poručio je u ime hrvatskog novinarskog skijaškog tima Danijel Popović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene