Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I to samo do 20 sati

Bandić pojeftinio parkiranje u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istovremeno naplata parkiranja u 2. i 3. zoni skratit će se za sat vremena, pa će se parking naplaćivati do 20 a ne do 21 sat.

Gradonačelnik Milan Bandić odlučio je da će od 1. lipnja parkiranje u 1. zoni pojeftiniti s 12 na 10 kuna, a dužina parkiranja povećava se s dosadašnjih 1 na 2 sata. Istovremeno naplata parkiranja u 2. i 3. zoni skratit će se za sat vremena, pa će se parking naplaćivati do 20 a ne do 21 sat.

Pročitajte i ovo Rotacijska garaža u Puli - 4 Naš proizvod Ovo je prva rotacijska garaža u Hrvatskoj: Pogledajte koliko će stajati parking Ilustracija Veliki problem Cijene parkirnih mjesta i garaža u Zagrebu brutalno rastu: Iznosi graniče sa zdravim razumom

>> Bandić podsjetio: Nema više besplatnih parkirnih karata

Parkirna mjesta oko trgovačkog centra Avenue Mall u Sigetu prelaze iz 2. u 3. zonu, a parkiranje će se naplaćivati i nedjeljom. 'Ovo smo odlučili nakon prijedloga i primjedbi građana i zastupnika što je odgovorna uprava dužna učiniti. Napravili smo reda s povlaštenim kartama pa sada ima mjeta u 1. zoni', kazao je Bandić. Dodao je kako je umjereni optimist i nada se da će skupština odobriti kupnju mjesečnih parkirnih karata po tržišnim cijenama.

'Povlaštene karte nisam nikome dao mimo pravila, a tražio sam ih još 200 za zastupnike u skupštini i Saboru. Meni naljepnica ne treba, mene vozi službeni vozač', naglasio je Bandić.

Na moguće primjedbe da je odluku donio zbog skorašnjih izbora Bandić je kazao 'daj Bog da su izbori svaka tri mjeseca ako su mjere ovakve'. (Agencija Vlm)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene