Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bandić najavio

Tražit ću duplo veće smanjenje komunalne naknade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na 11. po redu tribini na temu legalizacije bespravno sagrađenih objekata u Sesvetama gradonačelnik Milan Bandić najavio je prijedlog smanjenja komunalne naknade i do 60 posto.

Gradonačelnik Milan Bandić održao je još jednu tribinu na temu legalizacije bespravno sagrađenih objekata u Sesvetama gdje je najavio da će od Gradske skupštine zatražiti još veće smanjenje komunalne naknade.

Pročitajte i ovo Milan Bandić, Zdravko Krajina, Denis Mohenski Posao s kućicama Bivši Bandićev vozač i Kralj Adventa ne idu u zatvor: Nagodili se s USKOK-om Slika nije dostupna Ministrica u kontroli FOTO Milan Bandić: Zaposlit ćemo još 100 ljudi na legalizaciji!

>> Bandić: Oko 10.000 zahtjeva za legalizaciju bespravne gradnje

'Mogu vam reći, nakon 10 obiđenih tribina, mogu jamčiti da ću predložiti smanjenje komunalnog doprinosa za najmanje onoliko koliko sam predložio u 12. mjesecu prošle godine. U prvoj zoni je zatraženo 15 posto - pa će to sada biti prijedlog za smanjenje komunalnih doprinosa od 30 posto, u drugoj zoni najmanje 20 pa će to biti 40 posto, u trećoj zoni još 25 posto pa će to biti 50 posto, a u četvrtoj zoni još 30 pa će to biti 60 posto smanjenja', poručio je Bandić čije su riječi građani koji su prisustvovali tribini nagradili velikim pljeskom.

Bandić je nekoliko puta ponovio i kako je bitno da svi predaju zahtjev do 31. lipnja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene