Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakvi su bili kao maturanti

Bandić je dobivao stipendiju, Šuker bio kampanjac!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Humanitarnu akciju 'Korak u život' podržale su brojne domaće javne osobe. Ovom se akcijom želi pomoći maturantima bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji da nastave svoje školovanje na fakultetu. Usput smo provjerili kakve su nedaće i radosti pratile poznate kroz njihove maturantske dane.

Pod motom '18 im je godina tek' ovu su akciju podržali premijer i predsjednik, gradonačelnik Zagreba, Severina te sportaši Ivano Balić i Slaven Bilić. U središtu Zagreba okupili su se brojni poznati koji su prodavali ulaznice za veliki Severinin koncert, te humanitarnu utakmicu između Dinama i Hajduka. Budući da se ovom akcijom pomaže maturantima bez odgovarajuće roditeljske skrbi, nas je zanimalo kakvi su oni bili kao maturanti.

Pročitajte i ovo Državna matura; ilustracija - 3 Uzbudljivo razdoblje Novosti na prijavama za državnu maturu: Jedna promjena je ključna Slika nije dostupna 'Za 1000 radosti' Dvjestotinjak božićnih drvaca za građane u nevolji

'Bio sam jako dobar i dobio sam stipendiju, a to niste mogli dobiti ako niste bili dobri. Dobar sam bio kao i danas', rekao je u svom stilu gradonačelnik Bandić.

'Ja sam bio veliki kampanjac, ne samo kao maturant nego u cijeloj školskoj karijeri. Roditelji moraju paziti na klince da prvo završe školu, a onda ide sve ostalo', kaže Davor Šuker.

A vama preostaje da dođete na humanitarnu utakmicu, ili odete na Severini koncert te pomognete djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi da postanu akademski građani Lijepe naše.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene