Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gradonačelnik Milan Bandić najavio je nekažnjavanje u ZET-ovim vozilima - ako vam je prvi put bez karte.


Ako ste prvi put uhvaćeni bez karte u ZET-ovim vozilima, ako ste pogrešno parkirali ili čak zauzeli mjesto rezervirano za osobe s invaliditetom, bit će vam oprošteno!

Vezani članci Gužve u zagrebačkim tramvajima - 2 Tomašević otkrio očekuju li nas poskupljenja karata ZET-a: ''Ima dugovanja zbog kredita radi realizacije žičare'' Dario Juričan otvorio autobusni promet u Zagrebu Juričan ranom zorom otvorio autobusni promet u Zagrebu: ''Vrijednom vozaču donio sam pogonsko gorivo - burek, jogurt i 100 eura''

U slučaju da vam ipak kontrolor naplati kaznu, postupak je jednostavan - žalite se, najavio je gradonačelnik Bandić gostujući na Radio Sljemenu.

Bandić je rekao da će oprost vrijediti za sve bez karte u ZET-ovim vozilima i sve one koji su pogrešno parkirali, čak i za one koji su parkirali na mjesto za invalide iako za to nemaju pravo.

Prokomentirao je i činjenicu što je Svetimiru Mariću, bratu ministra Gorana Marića, ponudio mjesto u ZET-u.

"Za vrhunske stručnjake u Holdingu uvijek ima mjesta, bez obzira kako se tko zove. Radi se o čovjeku koji ima zavidnu karijeru, i u ZET-u i u integriranom prometu bi nam ljudi tog profila dobro došli", rekao je Bandić.