Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog indikacije dima

Avion Croatia Airlinesa preventivno sletio u Frankfurt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Avion Croatia Airlinesa preusmjeren je u Zračnu luku Frankfurt.

Avion Croatia Airlinesa na letu koji je iz Zagreba za Amsterdam jutros poletio iz Zagreba u u 8 sati i 20 minuta, sletio je u Frankfurt zbog indikacije dima u stražnjem toaletu zrakoplova Airbus 320.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stečaj Geofota Avion Sanaderova suradnika ide na dražbu Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb

"Tijekom današnjega redovitog leta Croatia Airlinesa iz Zagreba u Amsterdam (OU450), došlo je do indikacije dima u stražnjem toaletu zrakoplova Airbus 320. Kapetan je odlučio zrakoplov preventivno preusmjeriti u najbližu zračnu luku, a to je u tom trenutku bila ZL Frankfurt.

Zrakoplov Airbus s 96 putnika sigurno je sletio u ZL Frankfurt. Dakle, riječ je o sigurnosnoj proceduri koja se primjenjuje čak i u situacijama koje bi potencijalno mogle utjecati na sigurnost letenja, odnosno putnika i posade.

Prigodom ovakvih događaja i zračne luke pokreću svoje sigurnosne procedure te su zbog toga djelatnici vatrogasne postrojbe frankfurtskog aerodroma došli u zrakoplov i pregledali toalet. Utvrđeno je da nije bilo nikakvog dima, odnosno da je bila riječ o pogrešnoj indikaciji tehničkog kvara.

Obavljen je i detaljan tehnički pregled zrakoplova, a nakon toga je Airbus 320 ponovno uključen u redoviti promet tvrtke u 12 sati i 15 minuta na liniji Frankfurt – Amsterdam. Putnici su na svoje odredište stigli u 13 sati i 20 minuta", poručuju iz Croatia Airlinesa te se ispričavaju putnicima.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene