Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Krunoslav Borovec, glasnogovornik ravnateljstva policije, imao je vrlo kratak komentar na najnoviji nastavak australske emisije postaje Channel Seven u kojem se nastavljaju optuživati dubrovački policajci na temelju iskaza Australke Amber, koja je navodno u Dubrovniku doživjela pokušaj otmice.


'Amber je nepouzdan svjedok. U različitim prilikama je davala različite iskaze. Stoga nemam nikakvu namjeru komentirati njezine navode', bio je rezolutan i odlučan komentar Borovca za Dnevnik.hr 

Vezani članci Slika nije dostupna Roditelji Britt Lapthorne vraćaju se po istinu Slika nije dostupna 'Policija je tragala za plavim kombijem'

>> U novoj emisiji ponovno napadnuta dubrovačka policija

Australska TV postaja Channel Seven ne prestaje ganjati gledanost na slučaju nestanka Britt Lapthorne i optužbama na račun hrvatske policije. U posljednjem nastavku emitiranom ove nedjelje već svima dobro poznata Australka Amber 'prepoznala' jednog od dvojice dubrovačkih policajaca kao napadača i otmičara, tvrdeći da ju je on pokušao oteti. Pritom je odbacila svaku mogućnost da su policajci postupali u dobroj volji.

Podsjetimo, u prvom nastavku su obavljeni fotoroboti osoba za koje je Amber rekla da su je pokušali oteti. Ubrzo nakon emisije hrvatska policija je objavila da se ne radi o otmičarima, nego o dubrovačkim policajcima. Borovec je tada napomenuo da su Amber i druge dvije djevojke policiji izjavile kako ne mogu dati detaljan opis muškaraca za koje sumnjaju da su ih pokušali oteti dok u razgovoru s novinarima daju opis na temelju kojeg se mogao izraditi fotocrtež, što glasnogovornik Ravanteljstva policije smatra nemogućim.