Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borovec redom odbacuje sve optužbe

'Australka Amber je nepouzdan svjedok'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krunoslav Borovec, glasnogovornik ravnateljstva policije, imao je vrlo kratak komentar na najnoviji nastavak australske emisije postaje Channel Seven u kojem se nastavljaju optuživati dubrovački policajci na temelju iskaza Australke Amber, koja je navodno u Dubrovniku doživjela pokušaj otmice.

'Amber je nepouzdan svjedok. U različitim prilikama je davala različite iskaze. Stoga nemam nikakvu namjeru komentirati njezine navode', bio je rezolutan i odlučan komentar Borovca za Dnevnik.hr 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slučaj Lapthorne Roditelji Britt Lapthorne vraćaju se po istinu Slika nije dostupna Misterij smrti Britt Lapthorne 'Policija je tragala za plavim kombijem'

>> U novoj emisiji ponovno napadnuta dubrovačka policija

Australska TV postaja Channel Seven ne prestaje ganjati gledanost na slučaju nestanka Britt Lapthorne i optužbama na račun hrvatske policije. U posljednjem nastavku emitiranom ove nedjelje već svima dobro poznata Australka Amber 'prepoznala' jednog od dvojice dubrovačkih policajaca kao napadača i otmičara, tvrdeći da ju je on pokušao oteti. Pritom je odbacila svaku mogućnost da su policajci postupali u dobroj volji.

Podsjetimo, u prvom nastavku su obavljeni fotoroboti osoba za koje je Amber rekla da su je pokušali oteti. Ubrzo nakon emisije hrvatska policija je objavila da se ne radi o otmičarima, nego o dubrovačkim policajcima. Borovec je tada napomenuo da su Amber i druge dvije djevojke policiji izjavile kako ne mogu dati detaljan opis muškaraca za koje sumnjaju da su ih pokušali oteti dok u razgovoru s novinarima daju opis na temelju kojeg se mogao izraditi fotocrtež, što glasnogovornik Ravanteljstva policije smatra nemogućim.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene