Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Prepoznala' dubrovačkog policajca

Australci ponovno prozvali našu policiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australska TV postaja Channel Seven ove je nedjelje donijela nastavak priče o svojoj istrazi slučaja Britt Lapthorne.

U novom je nastavku djevojka pod imenom Amber, o kojoj je i u prošloj emisiji bilo riječi, kada su načinjeni fotoroboti navodnih napadača, 'prepoznala' jednog od dvojice dubrovačkih policajaca kao napadača i otmičara, tvrdeći da ju je on pokušao oteti. 'Prepoznala' ga je s fotografija koje je jučer objavio Sunday Telegraph. Ona je pritom odbacila svaku mogućnost da su policajci postupali u dobroj volji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pet okrivljenika USKOK podigao optužnicu protiv policajaca: Otvorili vatru pa lažirali izvješće Slika nije dostupna Policija o filmu Channel 7 Borovec: Na fotorobotu nisu otmičari nego policajci

>> Objavljene fotografije dubrovačkih policajaca

'Nisu mi htjeli pomoći, bili su agresivni. Bilo me je strah prijaviti sve dubrovačkoj policiji. Zato sam i prijavila australskoj', rekla je Amber.

Slučaj, inače, istražuje novinar te australske postaje Ross Coulthard. On i dalje stoji iza priče da u Dubrovniku postoji grupa otmičara koji vrebaju strane turistkinje te je iznio čuđenje da policija nije ispitala policajce koje su tri djevojke u prošloj emisiji na temelju fotorobota označile kao osumnjičenike, već je njihove navode potpuno odbacila.

Coulthard nije propustio napomenuti kako su i hrvatski mediji u prvoj emisiji vidjeli svojevrsnu urotu i pokušaj diskreditiranja Dubrovnika kao destinacije, no naglasio je kako on protiv Dubrovnika nema ništa, nego ga samo zanima što se to u Dubrovniku događa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene