Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLITIČKA TRVENJA

Anušić: ''Neću biti oružje u ničijim rukama, pa tako ni u Milanovićevim''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Zoran Milanović opetovao je optužbe na račun premijera Andreja Plenkovića da "udbaškim metodama" proziva generale zbog podrške zahtjevu za pomilovanje Perkovića i Mustača, a članove HDZ-a pozvao je da reagiraju jer će inače biti pomagači "udbašenkoviću".

''Ne mislim da je udbaš Anušić, Tramišak, Celjak ili Butković, ali dok god ne osude udbaša, kojeg je Udba hranila dok je bio dijete, taj je za mene suodgovoran", poručio je predsjednik Republike Zoran Milanović u izjavi za medije nakon konferencije "Hrvatska kakvu trebamo - Zelenim razvojem protiv klimatske krize''.

Brzo je stigao odgovor župana osječko-baranjskog i potpredsjednika HDZ-a Ivana Anušića, koji je za Dnevnik Nove TV samo kratko kazao: ''Nisam se čuo s predsjednikom, nismo u komunikaciji niti inače. Nemam namjeru odgovarati mu na provokacije''.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović NA RUBU VIDEO ''O jeb...'' - Milanović zamalo opsovao: Pitanje reportera Dnevnika Nove TV bilo mu je jednostavno previše
Pročitajte i ovo Gabrijela Kišiček, komunikacijska stručnjakinja Gabrijela Kišiček Velika analiza stručnjakinje: ''Milanović se teško kontrolira i nije teško zamisliti...''

''Želim samo reći da je ovakav način komunikacije krajnje neprimjeren, a kao potpredsjednik HDZ-a smatram nedopustivim ovakva etiketiranja stranke. Kao što sam i prije govorio, neću biti oružje u ničijim rukama, pa tako ni u Milanovićevim, koji pokušavaju preko mojih leđa unijeti razdor u stranku'', poručio je Anušić, koji se često spominje kao čovjek koji je u prilično kompleksnim odnosima s Plenkovićem.



 

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković Uoči izbora Svjetski mediji raspisali se o političkoj situaciji u Hrvatskoj: Plenković je autoritaran, Milanović oštra jezika Zoran Milanović Predsjednik u Koprivnici Milanović opleo po Plenkoviću: "On je manijak, kum kriminala u Hrvatskoj"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene