Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Antunović: Sadašnja vlast želi vratiti Hrvatsku u devedesete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednica SDP-a i saborska zastupnica Željka Antunović ocijenila je danas u Sinju da sadašnja HDZ-ova vlast Hrvatsku želi vratiti u rane devedesete godine.

"Ponovno Hrvatska slabi kao pravna država, a jača nepotizam, korupcija i zloporaba moći, a to sve onemogućava daljnji razvoj gospodarstva, ali i smanjuje prava radnika", kazala je Antunović na konferenciji za novinare.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZAŠTO SE CIJEPILA Širi se objava Željke Antunović: "Nemam pojma što je u cjepivu, ali ni što je u ćevapima. Ne znam ni svaki sastojak šampona, sapuna..." Slika nije dostupna Nema mira u SDP-u SDP-OVCI NAPALI GLASNOGOVORNICU JER SE UČLANILA U SINDIKAT "Posao za koji si plaćena ne radiš"

Na upit novinara okreće li se sada SDP i predsjednik stranke Ivica Račan radnicima zbog predstojećih izbora, Antunović je odgovorila kako to nema nikakve veze s predizbornom kampanjom, tim više što izbori neće biti ove godine. 

Antunović je s čelnicima sinjskoga SDP-a razgovarala o aktivnosti sada vodeće stranke u Sinju i jedne od članica koalicije koja je u gradu na vlasti. Istaknula je kako je zadovoljna radom gradske vladajuće koalicije "Preporod", u kojoj većinu čini SDP.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene