Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UTAJA POREZA

Petar Pripuz, osumnjičen za izvlačenje novca iz C.I.O.S.-a, bit će ispitan u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njegov odvjetnik Anto Nobilo kazao je ranije kako je Petru Pripuzu prije nekoliko mjeseci izvedena operacija na srcu u Dubaiju.

Petar Pripuz, osumnjičen za izvlačenje milijuna iz tvrtke C.I.O.S., danas će oko 11:30 biti ispitan, i to u bolnici, saznaje reporterka Nove TV Ivana Pezo Moskaljov. Njegov odvjetnik Anto Nobilo kazao je ranije kako je Pripuzu prije nekoliko mjeseci izvedena operacija na srcu u Dubaiju. Detalje operacije ne zna, ali zna da je operacija bila ozbiljna i da mu je otvaran prsni koš.

Pročitajte i ovo Milan Bandić na suđenju (Borna Filic/PIXSELL) namještanje, utaja, zloporaba Afera Agram: USKOK podignuo novu optužnicu protiv Bandića, Pripuza, Ljubičića... Slika nije dostupna Obišli pogone Amerikanci žele vlasništvo u C.I.O.S.-u Petra Pripuza

"Pretpostavljam da je došlo do nekih komplikacija, ali detalje ne znam jer nisam bio kod njega", rekao je jutros Nobilo, dodajući da k njemu ni ne može bez dozvole državnog odvjetništva pošto je Pripuz uhićen, odnosno bez dopuštenja suca istrage, ukoliko mu se odredi istražni zatvor.

"Vidjet ću što kažu liječnici, ali sigurno neću dozvoliti da se Pripuza ispituje ako liječnik ne potvrdi da je u stanju", rekao nam je Nobilo.

Pripuz je uhićen u srijedu, no nekoliko sati prije uhićenja hospitaliziran, pa mu je rješenje o uhićenju uručeno u bolnici. 

Prema dosad dostupnim informacijama uz Pripuza se istražuje još 12 osoba, među kojima je i njegov sin. Tereti ga se za izbjegavanje plaćanja poreza, odnosno da je izdavanjem fiktivnih računa izvlačio novac iz tvrtke C.I.O.S.. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene