Petar Petričević, zamjenik načelnice općine Lovreć Anite Nosić, kaže da će u četvrtak okončati priču oko predaje dužnosti, a dužnost načelnika obavljat će – volonterski.


Čini se da je priča o načelnici Lovreća Aniti Nosić došla do kraja. Nakon što je prema zakonu izgubila funkciju načelnice jer je odjavila prebivalište zbog kupnje stana iz programa poticane stanogradnje u Zagrebu, i mandat joj je službeno prestao još 7. veljače, do danas svoju dužnost nije predala.

Anita Nosić Anita Nosić: ''Kriva sam jer nisam smjela promijeniti prebivalište, ostalo je pravni nesporazum''

Načelnica Nosić morat će vratiti cijeli kredit odjednom Imaš kuću, vrati subvenciju za stan! HDZ-ova načelnica htjela izigrati zakon, a sad će je to skupo koštati

Nakon upita Dnevnika Nove TV što se događa u Općini te zašto Nosić i dalje dolazi na posao, njezin zamjenik Petar Petričević je stao pred kamere i potvrdio da će sutra okončati cijelu priču. Dodao je da će dužnost načelnika obavljati volonterski.

''Da, došli smo do kraja ove priče. Sutra ćemo i službeno ja i Anita Nosić napraviti primopredaju vlasti prema napucima Ministarstva uprave, a sukladno postupku primopredaje vlasti'', poručio je Petričević.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr