Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nedovoljno iskomunicirana tema

Plenković: Odluka o uvođenju poreza na nekretnine i dalje stoji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je u subotu u Orašju u Bosni i Hercegovini kako mu se čini da porez na nekretnine oko čije primjene traju prijepori u hrvatskom društvu, nije dovoljno raspravljen u hrvatskoj javnosti, ali kako odluka kojom se taj porez uvodi i dalje stoji.

"Ostajem pri onome što sam rekao. Činjenica je da je taj porez donesen u okviru zakona o lokalnim porezima ali čini mi se da nismo tu temu dovoljno dobro iskomunicirali prema hrvatskoj javnosti. Ta odluka i dalje stoji, a ono što treba je da ćemo sve ono što bude trebalo popraviti i modicifirati, imati malo argumentiranih stajališta i vidjeti nakon toga kako dalje", izjavio je novinarima premijer Andrej  Plenković odgovarajući na pitanje novinara je li vlada odustala ili odgađa primjenu poreza na nekretnine.

Pročitajte i ovo Plenković na TikToku "Je l' bilo ok?" VIDEO Pokazao par trikova, pokušao biti kul i šaljiv: Plenković postao tiktoker, njegov prvi video morate pogledati Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..."

Premijer Plenković u Orašju je bio nazočan svečanosti otvorenja 22. Dana hrvatskog filma, a prethodno je tijekom dana posjetio Žepče i Tuzlu.(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene