Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ratna odšteta

Vučić poručio Plenkoviću: ''Da sam na njegovom mjestu, to pitanje ne bih pokretao''

Aleksandar Vučić (Foto: Dnevnik.hr)
Aleksandar Vučić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Europski povjerenik za proširenje Johannes Hahn stigao je u posjet Srbiji i razgovarao sa srbijanskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem.

Njegov dolazak događa se dan nakon što je Europska komisija predstavila strategiju proširenja za zapadni Balkan, prema kojoj bi Srbija, zajedno s Crnom Gorom, mogla postati članica Europske unije do 2025. godine. Hahn i Vučić razgovarali su i o nadolazećem odlasku srbijanskog predsjednika u Zagreb. Vučić je rekao da ga je iznenadilo to što je Andrej Plenković pokrenuo temu ratne odštete.

Pročitajte i ovo Plenković i Milanović analiza stručnjaka Je li moguće da na kraju ni Plenković ni Milanović ne budu na čelu Vlade? Pojavila se nova ideja Samit u Tirani Neformalni razgovor VIDEO Kamere uhvatile Plenkovića i Vučića, opušteno ćaskali na samitu u Tirani

''Da sam na njegovom mjestu, to pitanje ne bih pokretao. Plašim se da on tu sigurno i da Hrvatska po pitanju ratne odštete ne samo da ne može da dobije ništa, već može mnogo toga da izgubi. To je sve što bih rekao u ovome trenutku. Inače, to bih mogao da potkrijepim tisućama raznovrsnih i veoma teških argumenata'', rekao je Vučić.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene