Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljena odluka

Osumnjičeni u aferi Agrokor ostaju na slobodi: Odbijena žalba tužiteljstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osumnjičeni u slučaju Agrokor, njih 14, ostaju na slobodi.

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Zagrebu odbilo je žalbu tužiteljstva i potvrdilo odluku suca istrage prema kojoj se 14 osumnjičenih u aferi Agrokor može braniti sa slobode.

Pročitajte i ovo Bivši ministar obrane Mario Banožić Vještačenje Nakon Milanovićeve opaske oglasio se DORH: Istraga protiv Banožića i dalje je u tijeku Slika nije dostupna Oglasio se DORH Dvojac prevario vlasnika da žele kupiti psa: Tukli ga, tjerali da pije razne tekućine pa ga opljačkali

Podsjetimo, prošli tjedan Županijsko državno odvjetništvo žalilo se na odluku suda da se 14 osumnjičenih iz Afere Agrokor, svi osim Ivice Todorića, mogu braniti sa slobode.

Ivici Todoriću jedinom je određen istražni zatvor, a još se uvijek čeka njegov povratak u Hrvatsku. Na tjeralicu koja je za njim raspisana najtraženiji Hrvat odgovorio je još jednim blogom. Poručio je da će doći kad skupi dokaze da nije kriv.

U Hrvatsku se danas vratio Todorićev mlađi sin Ivan Todorić koji je, kao i njegov brat Ante, ispitan i porekao je sve optužbe koje mu se stavljaju na teret.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene